La Vanguardia (Català)

Rosa López vol dir adeu a les etiquetes amb el seu ‘reality’ a Ten

La cantant mostra una faceta més íntima a ‘Soy Rosa’ a partir de demà

-

A poc a poc els realities de producció pròpia sobre gent famosa s’estan consolidan­t a les graelles televisive­s d’Espanya, sobretot a les dels canals de la TDT, que van buscant el seu espai entre l’audiència. Després de l’estrena l’any passat del reality sobre Ana Obregón a Dkiss, ara li s’estrena el de Rosa López a Ten, on demà dilluns s’estrenarà Soy Rosa, a partir de les 21.30 h.

La guanyadora de la primera edició d’Operación Triunfo mostrarà al programa la seva faceta més intima, el seu dia a dia, perquè la coneguin tal com és. I un dels objectius de la cantant granadina, de 36 anys, és deixar enrere les etiquetes, com la de Rosa d’Espanya, un apel·latiu que li pesa però que l’ha acompanyat des de la seva participac­ió en el popular concurs televisiu.

L’espai, produït per Secuoya Contenidos, mostrarà “la Rosa d’ara”, que, si bé continua sent en essència la mateixa, ha evoluciona­t, segons va explicar l’artista durant la presentaci­ó del programa als mitjans: “Sempre he somiat ser lliure i poder expressar-me tal com soc, i aquest programa em dona aquesta possibilit­at”, va assenyalar la cantant sobre el format que mostrarà en sis capítols diversos aspectes de la seva vida profession­al, personal i social, des dels seus hàbits a la seva dieta.

El fil conductor serà el llançament, divendres passat, del seu nou disc, Kairós. Els espectador­s seran testimonis del nou moment de la vida personal, artística i emocional de Rosa López. La seva evolució a un pop més experiment­al, el seu canvi físic i la seva rutina d’entrenamen­t i com encaixa el llançament d’un àlbum que vol marcar un abans i un després en la seva carrera musical. El disc es presentarà en el marc de les festes de l’orgull gai el pròxim 1 de juliol, data en què s’acabarà de rodar el reality.

El programa també se centrarà en altres aspectes, com l’estret vincle que té amb la seva mare, que apareix al reality tot i que, com afirma, va ser “difícil” per a ella, ja que, “com totes les mares”, és gelosa de la seva intimitat. També es podrà veure la trobada de la cantant amb alguns companys d’Operación Triunfo, com Geno, Mireia, Manu Tenorio i Lorena, guanyadora de la cinquena edició.

El director d’antena de Ten, Rafael Herrera, va assenyalar que està “tot obert” per a una segona temporada, depenent de la rebuda de la primera. Si això passés, va apuntar, a la cantant li agradaria mostrar la seva faceta d’estudiant, perquè, segons va revelar, li encantaria poder estudiar Psicologia.

 ?? TEN ?? La cantant en una foto recent
TEN La cantant en una foto recent

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain