La Vanguardia (Català)

Gaudiu i apreneu francès a l’estiu amb els audiollibr­es de ‘La Vanguardia’

• Quinze audiollibr­es bilingües amb els clàssics de la literatura francesa • Textos en castellà i francès més un CD per millorar la pronunciac­ió • Primer lliurament a partir del dissabte 1 de juliol per només 1,95 € més el cupó del dia

- BARCELONA Redacció

L’ estiu és temp d relaxar-se, ga i i passar-s’ho b rant les vaca i els caps de set a. Però disposar de més te de lleure no està renyit en a s lut amb activitats que, a mé istreure amb la millor li ra, serveixin per aprendre idioma estranger o aug eel nivell de coneixemen­t.

Això és precisam que s’aconseguei­x amb l ecció de llibres-CD bilin ue L Vanguardia posa a d ció d tots els seus lectors rip- tors. inz amb textos de grans mestres de la literatura francesa en castellà i francès acompanyat­s, cadascun, d’un CD d’àudio en francès amb la locució original, per ajudar a comprendre més fàcilment l’idioma de Voltaire i a millorar la pronunciac­ió. El primer volum estarà disponible als quioscos a partir del dissabte 1 de juliol per només 1,95 € més el cupó del dia. La resta de llibres aniran sortint els caps de setmana consecutiu­s, a partir d’aquella data, per 4,95 € més el cupó del dia.

Cada volum de la col·lecció consta de 80 pàgines i el contingut està pensat especialme­nt per facilitar la lectura en francès i la seva comprensió immediata. Comencen amb una sinopsi biogràfica de l’autor del relat i una cronologia de la seva vida i obra. El text en francès té la traducció en castellà a la pàgina contigua, per resoldre de seguida qualsevol dubte i aprendre de manera fàcil i entretingu­da. Per escoltar la locució original mentre es llegeix, de tant en tant hi ha impresa una referència dels minuts i els segons d’àudio correspone­nts al text. Al final del relat hi ha un glossari de termes i un apartat de les expression­s i frases fetes que hi surten.

El primer lliurament de la collecció és Passion et vertu, de Gustave Flaubert, un dels grans escriptors de tots els temps. Perfeccion­ista fins a extrems gairebé malaltisso­s, Flaubert polia la seva prosa sense parar, fins a trobar el mot juste, la paraula exacta que definís el concepte en qüestió.

A l’extraordin­ària novel·la breu Passion et vertu, inèdita fins ara en castellà, narra la història de la Mazza, una dona casada i mare de dos fills que s’enamora perdudamen­t d’Ernest Vaumont, un don Joan que la sedueix i poc després l’abandona. Un retrat d’una dona que prefigura el caràcter i el destí de la celebèrrim­a Emma Bovary.

 ??  ?? CASTELLÀ / FRANCÈS
CASTELLÀ / FRANCÈS
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain