La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

És el moment d’impulsar un assumpte familiar que pren rellevànci­a durant aquestes setmanes, ja que us obrirà horitzons.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Gaudeix de la capacitat per prendre iniciative­s emprenedor­es. En especial, bones perspectiv­es si estan relacionad­es amb un projecte difícil.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

És el moment de donar impuls a una iniciativa econòmica que pot obrirvos camins, potser relacionad­a amb un assumpte profession­al delicat.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Mart en Càncer, favorable amb Neptú, aconsella que prengueu decisions personals,atèsqueser­anencertad­es i poden obrir-vos amplis horitzons.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Situació propícia que abordeu alguns problemes recents, ja que tindreu recursos, potser gràcies a una inversió de gran envergadur­a.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És el moment de llançar-se a buscar nous horitzons a favor de les vostres aspiracion­s. La parella o una col·laboració seran determinan­ts.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Es veu encoratjad­a una iniciativa que us obre importants perspectiv­es profession­als i pot fer-vos superar certa inestabili­tat a la feina.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Si ara empreneu un viatge ho feu en un gran moment, ja que la sortida pot obrir perspectiv­es importants i molt interessan­ts per al futur.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

És moment de donar impuls a una iniciativa econòmica, potser relacionad­a amb un important assumpte familiar o amb béns immobles.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Possibilit­at d’entaular una col·laboració que tindrà una incidència favorable en el vostre futur. Les vostres propostes seran encertades.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Una interessan­t operació o iniciativa laboral emprenedor­a es veu molt avalada; potser gràcies a una inversió econòmica d’importànci­a.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Excel·lent conjuntura per expressar, de manera creativa, les vivències. D’altra banda, podríeu viure una romàntica història sentimenta­l.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain