La Vanguardia (Català)

Leo Messi i Antonela Roccuzzo celebren a Rosario el seu casament

Messi i Roccuzzo es donen el sí a Rosario

- ROBERT MUR Rosario

Leo i Antonela van tenir sort. Rosario es va il·luminar amb un sol radiant durant tot el dia del seu casament, que es va celebrar ahir cap al tard (mitjanit a Espanya) en un hotel dels afores de la ciutat on tots dos van néixer, a 300 quilòmetre­s de Buenos Aires. Sense gaire fred a l’exterior, dotze suaus graus en ple hivern austral, no es pot dir que la normalitat dels de Rosario es veiés trastornad­a per un esdevenime­nt que els va acostar a companys i excompanys de Messi al Barça –Xavi, Puyol, Piqué, Busquets, Alba, Fàbregas, Pinto, Eto’o, Milito– i internacio­nals de l’albicelest­e –Di María, Lavezzi, Zabaleta, Kun Agüero–.

La parella es va casar seguint una cerimònia civil. Ella, vestida per Rosa Clarà. Ell, per Giorgio Arma- ni. L’oficiant va ser el director del registre civil de la província de Santa Fe, Gonzalo Carrillo, que abans de l’acte va explicar que duraria 20 minuts i que no pensava fer-se una selfie. “Tremendame­nt correctes, tremendame­nt humans, no han demanat res en especial”, deia Carrillo abans de la cerimònia. Amb una excepció: el llibre de família té una numeració peculiar concedida pel registre: acaba en 10, com el dorsal de la Pulga. Exactament el número de la llibreta de matrimoni és el 00077510.

Els testimonis van ser els germans d’ells dos. Pel nuvi, Rodrigo, Matías i Sol. Per la núvia, Paula i Carla, aquesta última una de les revelacion­s de la festa. De 26 anys, Carla Roccuzzo estudia medicina i ha fet els primers passos com a model.

En la festa posterior, que encara durava al tancament d’aquesta edició, estava previst que hi actuessin el grup uruguaià de cúmbia pop Márama i també Karina La princesita, nòvia del Kun Agüero i cantant de ritme tropical. Tampoc no havia transcendi­t encara quina era l’actuació sorpresa que les famílies havien preparat en secret, sense saber-ho els nuvis, segons va poder saber La Vanguardia.

Neymar Jr. i Dani Alves van arribar els últims a Rosario, junts i sense parella –la nòvia del segon, Joana Sanz, va desfilar ahir a la 080 de Barcelona– en vol privat procedent del Brasil. Shakira i Piqué havien aterrat al migdia amb un altre vol privat des de Buenos Aires, on havien arribat en línia regular. A aquella hora, molts dels convidats

Neymar, Alves, Shakira i Piqué van ser els últims d’arribar a la ciutat argentina per al mediàtic enllaç

de fora de Rosario ja estaven enclaustra­ts a l’hotel –on Leo i Antonela van dormir la nit de dijous després de sopar amb els seus pares i germans i alguns convidats–. L’expectació per l’aterratge de la cantant i el futbolista va ser màxima. Les television­s van seguir en directe l’arribada de la parella, que després va pujar a una camioneta amb els vidres foscos i va ser traslladad­a al lloc del casament envoltat de motos de policia i altres vehicles, amb una seguretat digna d’un president.

No obstant això, la senzillesa i discreció de Leo Messi són les seves marques d’identitat. La meitat dels convidats eren familiars, amics o fins i tot veïns del barri on va néixer el crac, com una senyora que va anar a l’enllaç amb tots els seus fills i nets, compartint així vetllada amb cracs de renom mundial.

 ??  ??
 ??  ?? Messi i Antonela ahir a la nit després del casament, van sortir per posar davan
Messi i Antonela ahir a la nit després del casament, van sortir per posar davan
 ?? . ?? Messi i Roccuzzo es van conèixer i es van fer amics de petits
. Messi i Roccuzzo es van conèixer i es van fer amics de petits
 ?? . ?? Al febrer en el 29è aniversari d’ella amb els seus dos fills
. Al febrer en el 29è aniversari d’ella amb els seus dos fills
 ?? DAVID FERNÁNDEZ / EF ?? Messi i Antonela van mostrar el seu amor davant les càmeres
DAVID FERNÁNDEZ / EF Messi i Antonela van mostrar el seu amor davant les càmeres
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain