La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Són mesos favorables a temes matrimonia­ls i relacionat­s amb col·laboracion­s, però no compteu amb el suport de la parella en un problema.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Heu d’aprofitar les perspectiv­es que ofereix una bona oportunita­t laboral, encara que sigui a costa de desvirtuar una iniciativa recent.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Una operació econòmica recent podria quedar compromesa per un tema relacionat amb els fills o amb un ésser estimat.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Val més que us dediqueu a una oportunita­t relacionad­a ambla família o amb béns immobles, tot i que heu de posposar un afer personal.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Grans possibilit­ats per obrir perspectiv­es favorables a la vostra activitat. Ara bé, és preferible que avui no abordeu un problema recent.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Gaudiu de bones possibilit­ats econòmique­s, potser gràcies a una gran oportunita­t; no compteu amb aquests recursos per a un projecte.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La conjunció Lluna-Júpiter a Balança, desfavorab­le amb Mart, aconsella dedicació a un tema personal, tot i que en detriment de la feina.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Val més que posposeu decisions o iniciative­s importants, perquè no es duran a terme. De fet, podria fallarvos cert suport.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

És el moment d’abocar-se a un projecte que us podria obrir horitzons de vida. Ara bé, alerta amb les despeses que pugui generar.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Són setmanes propenses a les tensions amb col·laboradors. No heu de comptar amb algun d’ells quant a un bon afer profession­al.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Una iniciativa empresa no fa gaire en l’àmbit laboral podria quedar de banda ara per ara, perquè no hi haurà prou acord.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Si teniu entre mans una gran negociació, donarà bons fruits, però hi ha obstacles econòmics per a una activitat que us motiva.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain