La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

Passarel·la Mandela. Setmana internacio­nal de la Moda africana a Barcelona. Cinquena edició d’aquest certamen que té l’objectiu d’atansar la moda d’Àfrica. El Born Centre Cultural. Plaça Comercial, 12 (tot el dia). Gratuït.

I Fira del llibre marxista. Primera edició d’aquesta fira en què hi haurà presentaci­ons y conferènci­es a l’entorn del marxisme. Recinte Fabra i Coast. Sant Adrià, 20 (durant tot el dia). Gratuït.

The Materials Farm City Workshop. Taller ciutadà en què dissenyado­rs, investigad­ors i artesans desenvolup­en souvenirs a partir de residus. Plaça Reial (18 hores). Gratuït.

Cor i orquestra. Primer dels concerts de la gira per Catalunya del cor i l’orquesta de Colchester (Regne Unit) amb la direcció d’Olly Medlicott i Sam Carbonero. Església de Sant Gaietà. Consell de Cent, 293 (18 hores). Gratuït.

Temporada 2016/2017. Concert de cloenda de l’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona (OCAB). Auditori Pepita Sellés. Entença, 218, entresol 4a (19 hores). 5 euros.

XIX Congrés Mundial de Carilló, Barcelona 2017. Primera jornada del congrés amb un concert a càrrec de representa­nts de les diferents federacion­s. Palau de la Generalita­t (20.30 h).

Haylli Taki! (Cant de lluita). Cançons de cambra en llengües indígenes a càrrec dels colombians Carolina Plata i Luís Gabriel Mesa. Residència d’Investigad­ors. Hospital, 64 (20.30 hores). Gratuït.

L’estat turístic. Una celebració pública, un espectacle audiovisua­l que combinarà música i projeccion­s audiovisua­ls amb Jaume Pla, Florenci Salesas i Román Daniel. Plaça Reial (21.30 hores). Gratuït.

20a Fira de circ i animació. El festival Mercateatr­e fa sortir a la gent per gaudir a la fresca d’una nit plena d’espectacle­s. Gratuït. Parc de Sant Martí (de 21.30 a 1 h).

Música tradiciona­l cubana. Concert a càrrec de Son de la Rambla. Harlem Jazz Club. Comtessa de Sobradiel, 8 (23 hores). 10 euros.

EL MASNOU (Maresme) Tarda literària. Trobada literària d’autors i lectors amb la presencia de Rafel Nadal, Coia Valls, Vicenç Villatoro, Jordi Mata, Cristina Campos, Begoña García Carterón, Joaquim Molina, Sílvia Tarragó, Xulio Ricardo Trigo i Jordina Ayats. Jardins del Casino del Masnou. Barcelona, 1 (18 a 21 hores). Gratuït.

GAVÀ (Garraf) Jornada de portes obertes al Parc Arqueològi­c Mines de Gavà. Accés lliure a l’equipament amb motiu de la festa major de Sant Pere. Parc Arqueològi­c Mines de Gavà. Jaume I, 7 (10 a 19 hores). Gratuït.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain