La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

És possible que sorgeixin friccions amb la parella, però també hi ha la possibilit­at de prendre decisions positives en benefici de la relació.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Vigileu la salut, perquè podríeu notar la inestabili­tat actual que us afecta a la feina. Per sort teniu cert suport econòmic.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Potser no us podeu dedicar plenament als fills a causa de l’atenció d’un projecte important. Però tindreu el suport de la parella.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

És possible que la vida familiar ara noti més la inestabili­tat profession­al d’aquests temps, però teniu recursos que us permeten resistir.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

No és moment d’exposar idees avançades perquè seran mal enteses pel vostre entorn. Però podreu prendre decisions positives.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Alerta en matèria de diners: podrien sorgir despeses impreviste­s que us desequilib­rin el pressupost. Per sort, hi ha el suport familiar.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La Lluna a Balança, favorable amb Saturn però oposada a Urà, indica que notareu més els problemes actuals en les relacions.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Poden sorgir problemes deguts a la inestabili­tat laboral d’aquesta època. Tanmateix, disposareu de recursos econòmics per afrontar-los.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Saturn a Sagitari, favorable amb la Lluna, aconsella que us aboqueu a impulsar un interès personal, però haureu de superar obstacles.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Problemes que afecten la família o l’habitatge podrien interferir en la vostra vida profession­al o social. Però teniu suport.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És un bon dia per activar relacions involucrad­es en un projecte important, tot i que lent i difícil. Però eviteu situacions d’estrès.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La jornada propicia abordar qüestions econòmique­s de tipus laboral, malgrat la difícil situació actual. De tota manera, compte amb els diners.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain