La Vanguardia (Català)

“Els pits i el sexe femení no m’interessen gens”

-

A continuaci­ó i fins al final, Dalí pren la paraula.

Jo tenia superstici­ons eròtiques que venien de família: no s’havia d’anar de putes i tot això. Vaig passar molts anys masturbant-me. A París, ja el primer dia vaig anar a les cases de putes que coneixia el taxista, però sempre em posava a distància, perquè tenia por de les venèries. I me la pelava, però amb la precaució de... molt lluny!

Em va costar de masturbarm­e. Jo veia nois que anaven a pelar-se-la i tornaven amb una cara molt poètica. I jo em preguntava: com es fa això? Ho provava i no sortia res. Era un misteri que, amb ejaculació precoç, em passés això. Fins que un dia, després de molts esforços, m’ho vaig fer tres o quatre vegades: em va encantar i a partir d’aquell moment, només tocant-me-la una miqueta ja...

Lorca insistia tant que finalment ho vaig voler provar. Em va voler donar pel cul, però em va fer mal. I a l’acte ho vaig deixar córrer.

Mai havia fet l’amor abans de la Gala. Jo era absolutame­nt verge. El meu penis tan petit em va crear un complex d’impotència. Quan vaig llegir en una novel·la “que en el momento de joder hizo el cuerpo un ruido como cuando con un tenedor se abre una sandia”, jo vaig pensar que si amb això tan petit haig de fer el soroll d’obrir una síndria, és absolutame­nt impossible. I llavors vaig saber que no es tractava de fer l’amor, sinó de donar pel cul, que és una mica més difícil de fer: tinc ejaculació precoç. Era verge i encara avui tinc complex d’impotència.

La Gala em va demanar que li fes l’amor com si l’anés a rebentar, però no vaig complir ni llavors ni mai el seu desig.

Els títols de pintures com

El gran masturbado­r, Crani atmosfèric sodomitzan­t un piano de cua, Jove verge autosodomi­tzada per la seva pròpia castedat sempre es refereixen a la sodomia: el cony no m’agrada.

Els pits i el sexe femení no m’interessen gens. M’interessa el cul: és un forat net, clar i es veu el que hi ha. En canvi, en el sexe femení hi ha llavis, clítoris, confusió, i un s’hi perd. I després hi passen els nens petits. En canvi, no s’ha vist mai néixer ningú pel cul. Trobo que és una trampa de la naturalesa per incitar a la procreació. I com que no m’agrada que em facin trampes, me’n vaig a l’altre costat, que és molt més clar.

El tipus d’home que m’agrada ha de ser una mica feminoide, segurament perquè tinc alguna cosa de pederasta. Així que l’home s’afaita, ja no m’interessa. Han de ser completame­nt imberbes i tenir cara de dona, molt efeminats. L’home ha de ser maricón! És per això que els meus Cristos tenen aquest aspecte.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain