La Vanguardia (Català)

104è TOUR DE FRANÇA

-

CHRIS FROOME SKY 8

IMPACTANT

El millor entre els favorits, el sisè millor temps de l’etapa, una actuació impecable de Chris Froome que el situa, ja d'entrada, amb una renda sucosa sobre els rivals. El campió ha començat impactant el seus adversaris.

NAIRO QUINTANA MOVISTAR 7

SUPERVIVEN­T

No era el seu dia i encara menys amb la pluja. Tot i això, ho va fer millor que Aru i Contador i només un segon per darrere de Porte. És un bon balanç que només ennegreix l’exhibició d’un Froome inabastabl­e per tothom.

ALBERTO CONTADOR TREK 5

CONSERVADO­R

Just quan es preparava per sortir va saber la gravetat de la caiguda de Valverde i va preferir jugar a la defensiva sense prendre cap risc innecessar­i. El resultat el deixa lluny de Froome i per darrere de tots els favorits.

GERAINT THOMAS SKY 9

ACLAPARADO­R

El millor temps, i correspone­nt mallot groc, de Geraint Thomas és la cirereta de l’exhibició d’Sky, que va situar quatre corredors entre els vuit primers. Thomas, en qualsevol altre equip, seria un aspirant al triomf.

ALEJANDRO VALVERDE MOVISTAR -

DESAFORTUN­AT

Sembla difícil un infortuni més gran que el de Valverde ahir en els primers quilòmetre­s d’una competició de 3.500. El programa dels pròxims dies, si feia una bona cronometra­da, fins i tot li permetia somniar amb el mallot groc.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain