La Vanguardia (Català)

Quan la fama es torna en una llosa

La filla gran de Willis i Moore reconeix que ha estat alcohòlica

- MARINO RODRÍGUEZ

Rumer Willis, filla dels coneguts actors Bruce Willis i Demi Moore, ha superat recentment els seus problemes d’alcoholism­e.

Ja se sap que no és fàcil ser fill d’un famós. I encara menys ser fill de dos de famosos. I no cal ni dir-ho si els teus pares són dues estrelles de popularita­t mundial i tu vols dedicarte al mateix que ells: segur que tens molts avantatges, però sempre hi haurà el gran inconvenie­nt de la comparació.

Un exemple de tot això és Rumer Willis, la filla gran de Bruce Willis i Demi Moore, de 28 anys, que aquest cap de setmana passat ha tornat a ser notícia per un tuit en què confessa haver estat addicta a l’alcohol i estar recuperada: “Seré la primera a dir que no soc perfecta, però volia compartir això perquè estic molt orgullosa de mi mateixa. Ahir vaig celebrar sis mesos de sobrietat. No és una cosa que hagi planejat, però després del llarg viatge per arribar fins aquí puc dir sinceramen­t que no havia estat mai més orgullosa de mi mateixa en tota la vida. Gràcies a tots per l’amor i el suport i recordeu ser amables amb vosaltres mateixos”, va escriure la jove, de 28 anys, afegint-hi una selfie seva sense maquillatg­e.

Tal com ella mateixa ha reconegut més d’una vegada, fins i tot a la televisió, no va portar gens bé el divorci dels seus famosos pares el 2000, quan ella tenia 12 anys, i durant l’adolescènc­ia es va sentir assetjada per les comparacio­ns que afirmaven que havia heretat més la fisonomia del seu pare que de la seva mare. “Quan era una adolescent sempre estava incòmoda. No em sentia a gust amb el meu cos o la meva aparença i la gent era molt desagradab­le amb mi... Es burlaven de mi, sempre m’estaven comparant amb la meva mare, una de les dones més impression­ants que he conegut. Em deien que jo tenia els trets masculins del meu pare, més que els de la meva bonica mare”.

L’exemple dels seus pares tampoc no ha estat el millor per al seu equilibri emocional. La seva mare ha tingut problemes amb la cocaïna i l’alcohol en diferents etapes de la seva vida i Willis ha confessat haver estat també alcohòlic anys enrere.

A diferència de les seves dues germanes (a més té dues mig germanes petites del segon matrimoni del seu pare), Tallulah (23) –que també ha estat en rehabilita­ció per addiccions diverses i trastorns psicològic­s– i Scout (26), Rumer ha aconseguit llaurar-se una carrera en cinema i televisió, tot i que bastant discreta, res a veure amb la dels seus pares.

Ha intervingu­t en més d’una trentena de sèries –Miss Guided, Army wives, CSI: Nova York, Medium, The secret life of the American teenager, Sensación de vivir: la nueva generación, Empire...– i pel·lícules, tot i que la majoria de vegades en petits papers o en alguns rols protagònic­s de produccion­s modestes –la comèdia d’estudiants Wild Cherry, el film de terror Hermandad de sangre...–.

Rumer –nom que li van posar en honor a l’escriptora britànica Rumer Godden– també ha fet alguna incursió com a cantant i com a model (va ser per exemple imatge d’una campanya de la firma nordameric­ana Badgley Mischka), però sens dubte el que li ha donat més popularita­t a Amèrica del Nord és haver guanyat el 2015 el concurs televisiu de balls amb famosos Dancing with the stars (¡Mira quién baila! a Espanya).

La jove, que ha patit les comparacio­ns amb la seva mare, ha tingut una discreta carrera com a actriu

 ??  ??
 ?? GTRES ?? Rumer Willis al costat de la seva mare, Demi Moore
GTRES Rumer Willis al costat de la seva mare, Demi Moore

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain