La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Procureu ser menys impulsiu i més diplomàtic a l’hora de llançar-vos a un gran canvi personal que afecti la vida familiar, perquè serà mal acceptat.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Propensió a un gran nerviosism­e, segurament a causa de la inquietud de problemes importants. Procureu evitar situacions d’estrès.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Sigueu conservado­r en els diners, perquè podríeu tenir una pèrdua sobtada. Podrien arribar despeses excessives per un projecte important.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Mercuri a Càncer, conflictiu amb Urà, indica gran tensió personal, potser a causa de la inestabili­tat respecte a la vostra projecció profession­al.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Malgrat les vostres brillants idees, no és oportú abordar problemes recents, perquè suscitaria fortes tensions que podrien aguditzar-los.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Convé mantenir una actitud molt cauta en l’àmbit profession­al: hi ha operacions recents que es podrien frustrar per raons econòmique­s.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Atenció als problemes que podria originar una difícil col·laboració, perquè podrien frustrar la bona marxa d’una operació profession­al recent.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Les difícils circumstàn­cies de la vostra situació laboral fan minvar qualsevol possibilit­at d’expressar idees i activar contactes. Convé esperar.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Situació difícil per als acords econòmics, que us ha de fer estar ben atent en qualsevol negociació. Atenció a les despeses d’un ésser estimat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Problemes familiars o situacions difícils que afecten l’habitatge repercutei­xen en la relació amb la parella, i podrien ser causa de friccions.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Eviteu aplicar idees avantguard­istes a la feina, perquè podrien arribar a trencar converses o negociacio­ns iniciades darreramen­t.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Una activitat beneficios­a per als fills podria quedar obstaculit­zada o frustrada per raons econòmique­s. Molta prudència en matèria de diners.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain