La Vanguardia (Català)

Barcelona ciutat

-

La UE i Llatinoamè­rica. Diàleg entre l’eurodiputa­t Ernest Urtasun i la investigad­ora del CIDOB Anna Ayuso. Modera Isabel Galí. Oficina del Parlament Europeu. Passeig de Gràcia, 90 (12 hores).

Setmana de l’eròtica. Taller d’autoeròtic­a per a dones per conèixer el propi cos i viure una sexualitat plena (18.30 hores). Conferènci­a teatralitz­ada Sexe de cinema ,en què es farà un recorregut per la sexualitat a través dels mites del cinema (20 hores). Centre cívic Can Deu. Plaça de la Concòrdia, 13.

Miguel Hernández i Rosalía de Castro. El sextet Evoéh, format per veu i percussió, guitarra, oboè, violí, viola i violoncel canta els versos d’aquests poetes. 10 euros. Jardí dels Tarongers - Casa Bartomeu. Ràbida, 5 (19.30 hores).

Sing Along. Cinema musical amb karaoke i animació en directe amb música de Mecano. 13 euros. Poble Espanyol. Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 (de 20 a 0.30 h).

Nit de teatre. Cabaret modernista a càrrec de la Cia. La Valenta. Auditori de Sant Martí. Plaça Angeleta Ferrer, 2 (20 hores). Gratuït.

Jazz. La formació Sunday’s Jazz interpreta el seu ampli repertori. Centre cívic Pere Pruna. Ganduxer, 130 (20 hores). Gratuït.

Biplano. Checko Glen presenta el seu nou disc, que enamora per la força de les seves paraules i musicalmen­t parlant per la seva originalit­at i frescor. Centre cultural Albareda. Albareda, 22 (20 hores). Gratuït

Folk i pop acústic. Concert a càrrec d’Amanda Jayne, veu, acordió i piano; Paco Méndez, contrabaix i guitarra, i Aurélien Landy, bateria. Plaça Masadas (20 hores).

Música Nova Orleans. Concert a càrrec del grup Boozan Dukes. Plaça Masadas (21 hores).

Gospel. Concert de la coral Units pel Gospel. Aportació voluntària destinada a l’Hospital de Campanya de Santa Anna. Basílica de Santa Maria de Mar. Plaça Santa Maria, 1 (20.15 hores).

Cicle Hamaques. Concert del Trío MJC, grup renovador de la música popular de l’Argentina. Sala Sandaru. Bonaventur­a Muñoz, 21 (20.30 hores). 5 euros.

SITGES (Garraf) Òpera al Mirador. Una vetllada d’òpera amb el Mediterran­i com a fons i una copa de cava. Museu de Maricel. Fonollar, s/n (19 hores). 12 euros.

BADALONA (Barcelonès) Música tradiciona­l cubana. Concert de Son de La Rambla. Fàbrica de l’Anís del Mono. Eduard Maristany, 115 (22 hores).

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain