La Vanguardia (Català)

Felip de Marichalar viu el seu primer amor

El fill de la infanta Elena surt amb la neta d’un empresari

- Barcelona

Felip de Marichalar i Borbón, anomenat per la família i els amics Pipe i conegut per tothom per Froilà, s’ha fet gran. A punt de fer 19 anys (el 17 de juliol), el fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar ha iniciat una relació sentimenta­l amb una jove de la seva mateixa edat que es diu Mar Torres-Fontes, la família materna de la qual és propietàri­a de l’empresa càrnia El Pozo.

Felip i Mar van fer la seva primera aparició fa un parell de setmanes a Madrid, en un concert del grup Taburete, al qual pertany Willy Bárcenas, fill de l’extresorer del PP que va estar a la presó. Ara la parelleta ha estat fotografia­da a Eivissa, on ha passat uns quants dies gaudint del sol, la platja i les motos nàutiques. Després de passar uns quants dies a l’illa balear, la parella tenia previst desplaçar-se fins a Pamplona per gaudir dels Sanfermine­s.

Els dos joves es van conèixer el 2015, quan van coincidir en un internat de Sigüenza (Guadalajar­a), on tots dos van ser enviats per les seves famílies després dels seus fracassos escolars. Després de recuperar el ritme dels estudis, el curs passat Felip de Marichalar va marxar als Estats Units i, quan ha tornat a Espanya, s’ha retrobat amb Mar Torres-Fontes, amb qui està disposat a viure la il·lusió d’un primer amor.

Ara tant la infanta Elena com Jaime de Marichalar, que estaven preocupats per alguna de les amistats masculines amb qui es relacionav­a el seu fill, respiren tranquils quan el veuen amb aquesta jove. Mar, que va néixer a Múrcia, té moltes coses en comú amb Felip. Tots dos són fills de pares divorciats, tenen un germà i viuen amb les seves respective­s mares, a més al mateix barri, prop del parc del Retiro, a Madrid. L’avi matern de Mar és l’empresari Tomás Fuertes, que va transforma­r la xarcuteria familiar d’Alhama (Múrcia) en un gegant del sector de l’alimentaci­ó amb la marca El Pozo com a vaixell insígnia. A Tomás Fuertes se li calcula una fortuna propera als mil milions d’euros.

L’avi de Mar Torres-Fontes és Tomás Fuertes, amo de l’empresa d’alimentaci­ó El Pozo

 ?? GDG / GTRES ?? Felip de Marichalar i Mar Torres-Fontes en un concert a Madrid fa unes quantes setmanes
GDG / GTRES Felip de Marichalar i Mar Torres-Fontes en un concert a Madrid fa unes quantes setmanes

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain