La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Podeu tenir bones notícies d’un ésser estimat. Fins i tot una trobada amorosa feliç. Especialme­nt, augmenta la relació amb els fills.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Aprofiteu per avivar el tracte amb els vostres, ja que es donarà molt bona relació. Disposareu de recursos per afavorir-los.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Venus a Bessons, favorables amb Mercuri, estimula la vostra capacitat de comunicaci­ó propiciant bona relació amb l’entorn.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Podríeu rebre bones noves econòmique­s. Potser això us permetrà abordar algunes dificultat­s per les quals passa un ésser estimat.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Mercuri a Lleó, favorable amb Venus, revifa el vostres enginy i creativita­t. Especialme­nt us permet aprofitar millor un interès personal.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Bon dia per encaminar adequadame­nt algun problema, ja que tindreu l’ajuda d’un ésser estimat i de persones de l’àmbit profession­al.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Facilitats per donar impuls a una qüestió del vostre interès. Convé que feu servir la vostra imaginació i repreneu contactes. Regnarà l’entesa.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Esteu en una posició propícia per encoratjar negociacio­ns econòmique­s de tipus profession­al. De fet, es podria arribar a un acord beneficiós.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Podeu abordar temes pendents amb la parella, ja que es mostrarà molt receptiva i afectuosa. Bona entesa també amb col·laboradors.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Són dies de facilitats a la feina. Aprofiteu-ho per entaular negociacio­ns, ja que la jornada encoratja un acord beneficiós.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És un moment de comunicaci­ó més estreta i afectuosa amb la parella. A més, el bon tarannà d’ella beneficiar­à un assumpte dels fills.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Aprofiteu per activar contactes relacionat­sambunaopo­rtunitatla­boral. Sobretot encoratgeu les vostres converses per aconseguir un bon tracte.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain