La Vanguardia (Català)

El mateix escenari de cada estiu Els Reis i les seves filles, Elionor i Sofia, han posat per als fotògrafs a les portes del palau de Marivent

- MARIÁNGEL ALCÁZAR Palma

Un any més, i ja en van quatre, s’ha complert la tradició i els Reis, amb les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, van posar per a una sessió fotogràfic­a a les portes del palau de Marivent, i així amplien amb noves imatges el seu àlbum estiuenc.

Poc més de cinc minuts, va durar la trobada, en què el quartet va passejar per tres escenaris: l’escalinata de la porta principal, un parterre i les escales d’un accés lateral. La calor, i no pas per falta d’altres temes, va ser l’única qüestió a què es va referir el Rei durant la compareixe­nça davant els representa­nts dels mitjans de comunicaci­ó; més de 60 reporters que els Reis i les seves filles van saludar un per un. Per alleugerir el pas entre els periodiste­s el Rei va advertir a l’inici de la salutació: “Ens estalviem els petons, que som molts” i va anar encaixant amb tothom.

La cita va ser ahir a les 7 del vespre, una hora en què el sol encara escalfava, tot i que oferia també la lluminosa claror del capvespre. Els Reis van arribar al recinte de Marivent des del carrer i van entrar a l’edifici principal per a la posada en escena que va tenir lloc a l’esplanada situada en front del palau. Davant d’ells s’obrien els nous jardins de Marivent, oberts al públic la primavera passada però tancats entre el 15 de juliol i el 15 de setembre per salvaguard­ar la presència de la família reial. El marc escollit per a les fotos ha estat el mateix que el dels tres anys anteriors i, tot i que es va pensar de fer la sessió fotogràfic­a a la zona que s’obre al públic, l’opció va quedar descartada per la impossibil­itat de reunir en un mateix espai la família reial i les desenes de reporters gràfics. Això ja ho tenen, els jardins apartats.

Els Reis, doncs, van optar pel recurs clàssic i van repetir escenari, tot i que van oferir alguna composició alternativ­a del grup. Les dues nenes es van fotografia­r soles al replà d’accés a l’entrada principal del palau, i després, tots quatre van caminar per l’esplanada amb una primera parada en un parterre lateral i una altra a l’escala d’un accés lateral per on van tornar a entrar a l’edifici.

La reina Letícia portava uns pantalons blancs i un original top blanc de ratlles amb unes ones amb una franja groga a les espat-

El Rei, i no pas per falta de temes, només va comentar les altes temperatur­es que viu l’illa de Mallorca

lles de Mango i duia avarques; el Rei també va optar per uns pantalons blancs i camisa blava de ratlles, mentre que Elionor va escollir un vestit blanc amb detalls de punt valencienn­es, i Sofia, un vestit gris estampat en blanc i ornament de punt a l’escot. Els dos vestits són de la firma Nanos.

El Rei ha desitjat un bon estiu als presents i també a tots els absents, i ha corroborat que, certament, la calor que es viu aquest any a l’illa és extraordin­ària.

 ??  ??
 ??  ??
 ?? BALLESTERO­S / EFE ?? Els Reis i les seves filles, a l’esquerra, sortint del palau de
Marivent. Sota aquestes línies, el Rei fa un gest afectuós a la seva filla Sofia, i a
sota, la princesa
Elionor i la infanta Sofia miren, embadalide­s, la seva mare. Durant una mica més...
BALLESTERO­S / EFE Els Reis i les seves filles, a l’esquerra, sortint del palau de Marivent. Sota aquestes línies, el Rei fa un gest afectuós a la seva filla Sofia, i a sota, la princesa Elionor i la infanta Sofia miren, embadalide­s, la seva mare. Durant una mica més...
 ?? BALLESTERO­S / EFE ??
BALLESTERO­S / EFE
 ?? BALLESTERO­S / EFE ??
BALLESTERO­S / EFE

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain