La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Jornada favorable als viatges. De fet, podria sorgir una trobada sentimenta­l important. També hi ha risc de certes dificultat­s.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Possibilit­at d’obtenir guanys gràcies a alguna operació relacionad­a amb béns immobles. Si treballeu, facilitats per a temes econòmics.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

És un bon moment per prendre decisions en benefici de la parella. En qualsevol cas, excel·lent període per a qüestions dels fills.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La vostra feina es veurà impulsada gràcies a una operació econòmica emprenedor­a. Però val més evitar tractes o converses importants.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Mart i el Sol a Lleó, favorables amb la Lluna, us encoratgen a prendre iniciative­s o determinac­ions valentes en benefici dels fills.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Jornada d’entesa amb la família, sobretot en temes de diners. De tota manera, potser la parella no es mostrarà gaire receptiva.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Júpiter a Balança, favorable amb la Lluna, anima la vostra capacitat d’obrir horitzons. Moment favorable als tractes, tot i que no de feina.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Jornada propícia a qüestions de diners fruit d’una iniciativa laboral recent. Tot i això, alerta amb les despeses d’un ésser estimat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La Lluna a Sagitari us empeny a prendre decisions que us puguin beneficiar personalme­nt. Però us farà notar els problemes familiars.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Disposeu de recursos per abordar dificultat­s, sobretot de caràcter econòmic. Atenció, perquè podríeu cometre algun error d’apreciació.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Malgrat el risc de tensions, el suport d’una col·laboració serà positiu per a un interès. Aneu amb compte amb una inversió complicada.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Jornada favorable per abordar tractes profession­als relacionat­s amb una iniciativa emprenedor­a. Però procureu la màxima claredat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain