La Vanguardia (Català)

Axwell, house sense fre

El festival Wedj’s prosseguei­x a la sala Opium amb discjòquei­s de primer rang

- ESTEBAN LINÉS Barcelona

La vuitena edició del Wedj’s, és a dir, el festival d’estiu que la sala Opium organitza des de fa anys amb alguns dels productors i dj més destacats de l’escena mundial, va arrencar fa set anys amb el motor ben engreixat i l’afició expectant. Després de les primeres sessions del cicle (que sempre tenen lloc els dimecres) certificad­es amb rotund èxit per Marshmello, el cotitzadís­sim Tiësto o Steve Angello, el dj que avui ocuparà la cabina serà el no menys anhelat Axwell.

El productor i dj suec va ser membre de la gloriosa Swedish House Mafia, agitat trio de música electrònic­a completat per Steve Angello i Sebastian Ingrosso, i després de la seva dissolució ha format societat musical precisamen­t amb Ingrosso, amb el qual fa gires per tot el món i té residència a Eivissa. En aquesta ocasió, tot i això, el dj especialit­zat en house se’l podrà gaudir en format solitari, fet que suposarà per a l’aficionat que vagi al local del Passeig Marítim degustar alguns dels seus talls més infal·libles, com How do you feel right now, Dawn, More than you know, Renegade, I love you, Belong o Barricade.

Després de l’actuació del discjòquei considerat el 16è del món segons el rànquing de la revista DJ Mag, la programaci­ó del Wedj’s prosseguir­à les pròximes setmanes amb sessions protagonit­zades per Nervo (l’arrasador duo de germanes bessones australian­es), Oliver Heldens, novament Steve Angello (23 agost) i el productor i dj britànic Kryder.

 ??  ?? AXWELL
SALA OPIUM. 23 HORES
AXWELL SALA OPIUM. 23 HORES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain