La Vanguardia (Català)

Bon vent i barca nova

-

Definitiva­ment, Neymar ens ha deixat. Com a soci del Barça, vull agrair-li les bones actuacions amb les seves genialitat­s, amb llums i ombres, com no pot ser d’altra manera. Com a profession­al ha escollit aquella empresa on creu que pot guanyar més diners i, sobretot, ser reconegut com a líder. Res a dir. Durant els quatre anys que ha estat amb nosaltres és cert que el Barça ha hagut de fer un esforç financer per tenirlo, al marge de les males gestions de les directives en l’operació contractua­l. Globalment, i si es confirma que per ell ens pagaran 220 milions, el resultat financer final resultarà força interessan­t per al Barça, si d’una vegada la directiva és capaç de fer una bona gestió amb els diners de Neymar.

Hem rebut màgia brasilera, títols i bon rotllo amb els companys. A canvi, Neymar ha rebut un tracte exquisit dels seus companys i molts diners, potser massa, però son les regles del mercat.

El futur ens dirà si per nosaltres ha estat una bona operació global. Espero que sí, estic segur que sí. A Neymar li desitjo el millor, menys guanyar al Barça. Sinceramen­t, no crec que gaudeixi tant com a esportista com ho ha fet en quatre anys a casa nostra. Li haurà de recordar i agrair al seu pare aquesta nova etapa?

JOSEP MARTÍN I COLL Subscripto­r Sant Cugat del Vallès

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain