La Vanguardia (Català)

La nòvia de Cristiano llueix embaràs

Georgina Rodríguez presumeix del seu estat en unes fotos per a ‘¡Hola!’, però evita parlar-ne

-

La jove d’Osca, de 23 anys, ha estat fitxada per la mateixa agència de models de Bar Refaeli o Coco Rocha

Per fi s’ha confirmat. Després de moltes setmanes de rumors avalats amb un continu degoteig de pistes (sobretot a través de les fotos penjades en els seus comptes socials) i aparicions cada vegada més freqüents amb la nombrosa família de Cristiano Ronaldo (posant sempre distretame­nt la mà sobre el seu estómac), Georgina Rodríguez ha donat la definitiva confirmaci­ó del seu embaràs a través d’una exclusiva per a ¡Hola! en què llueix orgullosa la seva gestació de diversos mesos mitjançant vestits ajustats i preses de perfil. Això sí, en les seves declaracio­ns ha eludit tota referència al seu estat de bona esperança i a la seva relació amb Cristiano.

Aquesta jove d’Osca (va néixer a Jaca) de 23 anys que va enamorar Cristiano mentre treballava en una botiga de moda madrilenya (fa res: va ser el mes de novembre passat), diu que està veient com, de sobte, s’estan complint tots els seus somnis. No és només per aquest primer nadó que està esperant (ja és al segon trimestre i alguns mitjans portugueso­s asseguren que el futur fill és una nena i que naixerà al desembre), sinó pel seu recent fitxatge per una de les millors agències de models. La mateixa de Bar Refaeli, Laura Ponte, Rocío Cruset, Isabeli Fontana o Coco Rocha. És evident que la seva recent relació amb Cristiano li està resultant més que fructífera.

Aquesta apassionad­a del ballet ha passat de l’anonimat a ser considerad­a tota una estrella. La pressió mediàtica a què ha estat sotmesa des que es va descobrir la seva relació amb el futbolista la va obligar a deixar la seva feina primer a Gucci i després a Prada, dues firmes molt presents al vestuari de Cristiano.

La part bona del seu llançament

a la popularita­t? També n’hi ha. És clar. A més del seu rellançame­nt com a model (que sempre ha estat la professió que realment li apassiona, assegura) s’ha convertit en una celebritat a l’alça a Instagram. Malgrat haver mantingut un perfil baix precisamen­t per no disparar més els ànims durant la seva relació amb Cristiano, ja té un milió i mig de seguidors. Allà es pot comprovar que aquesta morena de gustos senzills que assegura que és “molt familiar” i que li encanten “els nens, la naturalesa i els animals”, és a més una gran esportista. A més dels anys que ha dedicat al ballet, ha definit el seu cos d’atleta, la seva afició per l’spinning i el ioga. El resultat és un físic ben treballat, com demostra el reportatge fotogràfic que li dedica ¡Hola!. Són sis pàgines en què lluu com una autèntica model els ripped jeans, els escots, els vestits més cenyits i minifaldil­les que deixen al descobert les cames tonificade­s que han enamorat Cristiano. I es completen amb quatre pàgines més, també exclusives, en què es veu la parella gaudint de l’embaràs a bord d’un iot.

 ??  ?? Rodríguez en una de les fotos per a ¡Hola! presumint d’embaràs
Rodríguez en una de les fotos per a ¡Hola! presumint d’embaràs
 ??  ?? Georgina Rodríguez amb Cristiano i un ammic seu en una foto feta el 8 de juliol, en què l’embaràs ja era molt evident
Georgina Rodríguez amb Cristiano i un ammic seu en una foto feta el 8 de juliol, en què l’embaràs ja era molt evident
 ?? GTRES ??
GTRES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain