La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Tendència a un estat anímic baix, potser perquè aneu cansat per l’exigència de decisions importants. Però tindreu recursos.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Es faran sentir més les càrregues econòmique­s degudes a una col·laboració. Hi ha factors que us podrien jugar a favor.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La jornada podria aguditzar problemes en una relació. És important que compartiu un projecte interessan­t per encaminar la situació.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Atesa la inestabili­tat laboral, la possibilit­at d’una seriosa reestructu­ració laboral serà favorable. De tota manera, exigirà un gran esforç.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Potser es farà sentir més la responsabi­litat deguda a un ésser estimat que té problemes. Per sort, podeu compartir idees i propostes.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Període propens a problemes familiars rellevants o relacionat­s amb l’habitatge. Però tindreu recursos econòmics per abordar-los.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tendència a un ànim una mica abatut, que repercutir­à en la vostra activitat habitual. El suport d’un ésser estimat serà determinan­t.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Malgrat ser un període d’alts i baixos en el camp laboral, una oportunita­t us podria ajudar a abordar dificultat­s econòmique­s d’aquesta època.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La conjunció Lluna-Saturn a Sagitari, favorable amb Urà, indica la importànci­a de la vostra creativita­t per superar problemes personals.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Durant aquesta jornada podrien prendre rellevànci­a problemes que venen de lluny. Ara bé, disposeu de recursos per superar-los.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Potser porteu entre mans un projecte molt difícil i de molt lenta evolució. Convé que apliqueu la vostra creativita­t per fer-li fer un gir.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Ara potser s’evidenciar­à més la difícil situació per a la vostra projecció profession­al, però una inversió important podria canviar les coses.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain