La Vanguardia (Català)

La fugida de Neymar

-

Per molta gent són conegudes les qualitats innates de Neymar per a la pràctica del futbol. El seu instint animal més d’una vegada ens ha fet fruir, i encara més quan l’etern rival era el Reial Madrid. Però val a dir que, com a crac que sens dubte és, sempre ha estat un niu de problemes i envoltat de polèmiques des del moment del seu fitxatge fins als darrers dies al FC Barcelona.

Cada any, a inicis de la temporada, tot es convertia en un veritable calvari i un autèntic viacrucis per a les directives del club, estirant la corda fins que, malauradam­ent, aquesta s’ha trencat. És ben evident que Neymar ha fugit del Barça per anar al millor postor, el mateix que va fer quan el Barça el va fitxar, però, a diferència d’altres clubs, aquí el teníem com un fill adoptat, per tot allò que significa el Barça. Sinceramen­t, crec que en els seus anys de vida difícilmen­t podrà gastarse tots aquests diners. Entenc que això és un pecat de gola, afegint el d’humilitat, quan sembla que no accepta l’estel de Leo Messi.

Neymar, cal que tinguis ben clar que ets com una flor –neixes, creixes i et debilites– i que, com tot ésser humà, et vindran pujades i baixades, i quan aquestes tinguin un pendent pronunciat, és quan veritablem­ent et recordaràs de la teva estada al FC Barcelona.

PERE ESPINET I COLL

Anglès

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain