La Vanguardia (Català)

Dulceida sedueix Dolce & Gabbana

La firma italiana fitxa la blogaire badalonina

- MARGARITA PUIG

Aida Domenech, més coneguda com a Dulceida, continua fent créixer la fama del personatge que ha creat a les xarxes socials fins al punt que ella, la reina indiscutib­le d’Instagram a Espanya, amb dos milions de seguidors (més un altre milió de subscripto­rs a Youtube), s’ha convertit en el nou reclam de Dolce & Gabbana. La firma de luxe italiana l’ha escollida com a imatge de la fragància Light Blue Eau Intense, tal com la mateixa blogaire anunciava ahir a les seves xarxes socials.

Aquesta badalonina de 28 anys no només triomfa a les xarxes, on parla de tot (fins i tot de les seves vacances a Míkonos), sinó que també ha fet el salt als platós de televisió. Va ser una de les convidades més especials del programa presentat ara fa exactament un any a Telecinco per Sara Carbonero, que, això sí, no va tenir l’acceptació esperada.

Pel que fa a la resta, Dulceida és sinònim d’èxit. Fa no res, dimecres a la nit, la blogaire i jurat de Divinity va obligar a la suspensió dels tres últims concerts que quedaven a l’Arenal Sound. L’afluència massiva dels seguidors de Dulceida durant la seva actuació va superar la capacitat autoritzad­a al festival que se celebra a la localitat castellone­nca de Borriana de dimecres a diumenge.

“Jo he pogut acabar el meu djset i ha estat increïble; gairebé em fan tallar a la meitat per problemes... A The tripletz (el grup que havia d’actuar després) se’ls reubicarà!!”, explicava a Instagram, on va agrair la presència dels més de 40.000 seguidors.

El fitxatge per a Dolce & Gabbana augmenta encara més la fama de Dulceida i és, en les seves pròpies paraules, “un somni que s’ha fet realitat”. L’anunci que protagonit­za té per escenari un carrer sicilià on, amb unes gotes de perfum, la catalana esdevé una autèntica donna .Noés la primera vegada que la firma italiana confia en una influencer. De fet, actualment és la figura recurrent d’aquesta i altres companyies per captar el públic que ara més interessa, el de l’anomenada generació millennial.

L’afluència massiva de fans va obligar a cancel·lar concerts de l’Arenal Sound de Borriana

 ??  ?? Aida Domènech, convertida en una sensual donna per a la campanya de la firma italiana
Aida Domènech, convertida en una sensual donna per a la campanya de la firma italiana

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain