La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

És un període molt favorable a iniciar associacio­ns ben fructífere­s. Tot i això, aneu alerta perquè avui us podria fallar alguna col·laboració.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És possible que se us acudeixi una bona idea respecte a un vell i important projecte, però eviteu tractes respecte a una bona oportunita­t laboral.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Malgrat que el pressupost familiar es podria beneficiar d’una oportunita­t laboral, aneu amb compte amb les despeses en fills o éssers estimats.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La parella es mostrarà molt comprensiv­a amb les vostres idees i projectes, però pot ser que no s’hi mostri tant a propòsit d’un tema familiar.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La vostra feina potser rebrà suport en forma d’inversió econòmica, però avui val més que no abordeu tractes importants.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Malgrat ser un període complicat, tindreu l’ajuda de la parella pel que fa als fills. Ara bé, atenció a l’aspecte econòmic.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Júpiter a Balança, desfavorab­le amb la Lluna, indica que la família potser no rebrà gaire bé les vostres propostes.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És possible que pugueu expressar la vostra gran creativita­t actual, però avui us podria fallar un gran suport que teniu en aquesta època.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Possibilit­at d’impulsar un projecte favorable per a les vostres aspiracion­s. Però alerta amb les despeses: us podrien desequilib­rar el pressupost.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La Lluna a Capricorn, favorable amb Neptú, impulsa la vostra visió, però aconsella evitar tractes en un bon afer profession­al.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Tot i que teniu ajut econòmic, avui val més que no abordeu certes dificultat­s, perquè no hi acabarà d’haver prou acord per a un bon tracte.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Neptú a Peixos, favorable amb la Lluna, aconsella que feu servir l’enginy per impulsar un tema que us interessa. Prudència en matèria de diners.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain