La Vanguardia (Català)

0# de Movistar+ renova l’exclusiva de BBC Earth

- BARCELONA Redacció

Els prestigios­os documental­s de natura BBC Earth continuara­n dos anys més al canal 0# de Movistar+, segons va anunciar ahir la plataforma de televisió de pagament. L’acord garanteix l’estrena de més de 52 hores dels continguts de la productora britànica, que inclouran les estrenes de les dues pròximes grans sèries: la segona part de l’aclamada Planeta azul, dedicada als ecosisteme­s d’aigua, i en especi- al als oceans, i la nova Dynasty, que segueix la fauna salvatge més icònica.

Les espectacul­ars imatges de BBC Earth sempre tenen els últims avenços tecnològic­s en filmació de natura.

A 0#, els episodis de la sèrie s’emetran de manera regular els dissabtes. Els documental­s de BBC Earth també estaran disponible­s per als abonats sota demanda i en el servei de descàrrega per a dispositiu­s mòbils.

La segona part de Planeta szul s’estrenarà la tardor vinent. Dinasty serà la gran estrena del 2018. Entre les sèries que s’emetran hi ha Los secretos del cuerpo humano, que recorre la vida de cada ésser humà des del seu naixement i s’exposen els últims descobrime­nts científics a través de gràfics reveladors.

El canal de Movistar+ també emetrà la sèrie de tres episodis d’Animales con cámaras, en què es posen minicàmere­s sofisticad­es a fauna salvatge com ara ximpanzés, pingüins, suricates i guepards. Una altra sèrie de tres capítols, Montañas, ensenya la vida a les serralades més espectacul­ars del planeta: els Himàlaies, els Andes i les muntanyes Rocalloses.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain