La Vanguardia (Català)

La Teixonera vibra amb Arrese, Arantxa i Conchita

-

El tennis espanyol va confirmar dues medalles de bronze en la prova individual masculina i el doble femení. La primera la va aconseguir Jordi Arrese, en una de les millors etapes de la seva carrera, després de vèncer el mexicà Lavalle en tres sets. “He estat un home que ha tingut en la seva vida esportiva molt poques oportunita­ts. La vaig tenir quan em van selecciona­r per jugar la Copa Davis davant Mèxic i la vaig aprofitar –va guanyar l’últim punt–. La vaig tenir a Madrid –va vèncer en el torneig Open Zeta–. La vaig tenir contra Borg –va guanyar el suec en la seva reaparició a Montecarlo–i l’he tinguda aquí”, va comentar Arrese, exultant. El barceloní, molt aplaudit des de la grada, mantindria la seva aventura i aconseguir­ia finalment la plata després de superar en semifinals Andrei Txerkasov.

Arantxa Sánchez Vicario i Conchita Martínez van sentir una enorme cridòria –la del triomf d’Arrese– quan estaven disputant una pilota de set davant les franceses Demongeot i Tauziat, que van superar clarament per assegurar també el bronze. El seu camí va continuar paral·lel al d’Arrese, perquè finalment es van quedar amb la plata.

D’altra banda, l’equip espanyol de tir amb arc, format pels asturians Antonio Vázquez i Alfonso Menéndez i l’extremeny Juan Carlos Holgado, va aconseguir de manera inesperada la medalla d’or després d’eliminar successiva­ment les seleccions de Dinamarca, Equip Unificat, la Gran Bretanya i Finlàndia. “Això no entrava en els nostres plans”, van reconèixer els sorprenent­s vencedors, entrenats per l’ucraïnès Victor Sidoruk, que va imposar inacabable­s jornades de preparació física, tècnica i psicològic­a.

A l’Estadi Olímpic, la IAAF va requalific­ar el marroquí Skah en els 10.000 metres en una prova molt polèmica.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain