La Vanguardia (Català)

SÈRIES: MILLORS ESTRENES DEL 2017

-

BIG LITTLE LIES

Reese Witherspoo­n, Nicole Kidman i Shailene Woodley protagonit­zen aquesta història de tres mares amb vides aparentmen­t perfectes que es veuen alterades per un crim. La ficció comença amb un assassinat en un acte per recaptar fons en una escola que sembla que estar motivat per secrets que envolten les tres mares: Madeline Mackenzie, típica mestressa de casa de classe alta amb fills; Celeste Wright, exadvocada casada amb un home més jove que ella, i Jane Chapman, mare soltera de fosc passat.

THE GOOD FIGHT

La seqüela de The good wife, l’aclamada i premiada sèrie protagonit­zada per Alicia Florrick (Julianna Margulies), ha mantingut alt el llistó de la seva predecesso­ra. També creada pel matrimoni Robert i Michelle King, el paper protagonis­ta és ara per a l’advocada Diane Lockhart, interpreta­da de nou per Christine Baranski. L’actriu Rose Leslie (Joc de trons) s’ha incorporat a la nova ficció, en la qual continuen alguns personatge­s de la sèrie original, com Lucca Quinn (Cush Jumbo), Marissa Gold (Sarah Steele) i David Lee (Zach Grenier).

AMERICAN GODS

Adaptació televisiva de la novel·la homònima de Neil Gaiman, una història sobre com els antics déus lluiten per ser venerats i recordats en una època de noves deïtats com la tecnologia i els mitjans. La història ens presenta Shadow Moon (Ricky Whittle), un exconvicte alliberat després de la mort de la seva dona que es converteix en company de viatge de Wednesday (Ian McShane), sense saber que en realitat és l’encarnació del déu Odin. La sèrie porta el segell de Bryan Fuller (Pushing daisies, Hannibal)

POR TRECE RAZONES

Tot un èxit entre els adolescent­s que ha tornat a posar sobre la taula el debat de si és recomanabl­e parlar de suïcidi i bullying en una sèrie adreçada especialme­nt a aquest públic. Basada en un llibre de Jay Asher, la sèrie explica la història d’en Clay (Dylan Minnette), un estudiant que rep una capsa amb algunes cintes gravades per Hannah (Katherine Langford), una companya de classe per qui se sentia atret i que es va suïcidar dues setmanes abans. En aquestes cintes, la noia li explica les causes per les quals va llevar-se la vida.

THE HANDMAID’S TALE

Adaptació de la novel·la distòpica homònima escrita per Margaret Atwood protagonit­zada per Elisabeth Moss (Mad men). Relata la vida a la distòpica Gilead, una societat totalitàri­a on abans hi havia els Estats Units. Assolada per desastres mediambien­tals i la caiguda de la natalitat, Gilead està governada per un pervers fonamental­isme que tracta les dones com a béns de propietat estatal. Offred és una criada de la casa del comandant que forma part de la casta de dones obligades a l’esclavitud sexual per repoblar un planeta devastat.

THE SON

Minisèrie de la cadena AMC que adapta la novel·la homònima de Philipp Meyer, finalista del premi Pulitzer el 2014. L’autor va abordar, a través de la saga dels McCullough i la seva ascensió al poder en el negoci petrolier, un dels moments més difícils de l’estat de Texas, després de la seva annexió als Estats Units a mitjans del segle XIX. Una història de crueltat, sacrifici i ambició que ofereix una visió menys idíl·lica del mite de la conquesta de l’Oest i que té Pierce Brosnan i Carlos Bardem en el repartimen­t.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain