La Vanguardia (Català)

Neymar prepara a Saint-Tropez el debut

El crac celebra el traspàs amb la seva cort d’amics, els ‘toiss’

- Redacció

Els mitjans de comunicaci­ó francesos comencen a descobrir el lúdic estil de vida de Neymar jr. Després de ser presentat dissabte passat a París com a jugador del Paris Saint-Germain (PSG), el davanter brasiler va recórrer els 700 quilòmetre­s que separen la capital francesa de la localitat de Saint-Tropez, a la Costa Blava, per divertir-se amb la cort d’amics que el segueix a totes parts, els anomenats toiss.

L’exdavanter del Barça va viatjar dilluns a Saint-Tropez, on va ser vist a l’animada festa d’un gran bar de la platja de La Bagatelle amb els seus inseparabl­es amics. Després de gaudir de l’ambient del local, tots es van dirigir a un parell d’embarcacio­ns lleugeres que els van portar fins a un luxós iot de nom Ginevra fondejat a prop de la costa, on van passar unes quantes hores de diversió i rialles.

Les diversions de Neymar s’han convertit en un nou focus d’atenció de la premsa francesa. L’allotjamen­t de la nova estrella del PSG és una luxosa vil·la de Saint-Tropez on el jugador i els

La premsa francesa esperava una possible trobada amb la cantant Beyoncé a la Costa Blava

13 toiss estan convidats per un directiu de Nike, la marca que patrocina tant Neymar com el PSG (i el Barça).

Durant la festa al iot, Neymar va passar una bona estona de bromes amb els seus amics i fins i tot va pujar a la coberta superior per saltar després a l’aigua.

Ja a la nit, Neymar i els seus amics van sortir a sopar a un restaurant i van acabar la vetllada, segons el diari Le Parisien ,aCaves du Roy, una discoteca de Saint-Tropez, encara que el PSG ha desmentit que tingués lloc aquesta sortida nocturna.

Al jugador brasiler se l’espera avui a l’entrenamen­t del PSG mentre espera que arribi el transfer internacio­nal, document imprescind­ible perquè pugui jugar partits oficials amb el seu nou equip. No obstant això, Le Parisien recordava ahir que a una amiga de Neymar, la cantant Beyoncé, se l’esperava a Saint-Tropez, per la qual cosa no es descartava una trobada a la Costa Blava.

 ??  ??
 ?? AGENCE / BESTIMAGE / GTRES ?? Neymar jr. i els toiss saluden des de la popa d’un iot a la Costa Blava francesa
AGENCE / BESTIMAGE / GTRES Neymar jr. i els toiss saluden des de la popa d’un iot a la Costa Blava francesa
 ?? AGENCE / BESTIMAGE / GTRES ?? Neymar salta al mar des de la coberta superior del iot
AGENCE / BESTIMAGE / GTRES Neymar salta al mar des de la coberta superior del iot
 ?? AGENCE / BESTIMAGE / GTRES ?? En una gandula del vaixell
AGENCE / BESTIMAGE / GTRES En una gandula del vaixell

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain