La Vanguardia (Català)

Arrimadas denuncia un missatge vexatori

-

La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que denunciarà una usuària de Facebook que en un comentari li va desitjar “que la violessin en grup” i la va titllar de “porca fastigosa”.

“Aquí una mostra clara d’odi. Denunciaré aquesta senyora. No només pel que em diu a mi, sinó per totes les dones que han estat violades”, va tuitejar Arrimadas juntament amb la imatge del missatge d’aquesta usuària. Amb el nom de Rosa Maria Miras Puigpinós, aquesta usuària va escriu-

re el següent: “Sé que em plouran les crítiques de totes bandes, sé que el que diré és masclista i tot el que es vulgui, però sentint Arrimadas en el debat de Telecinco tan sols puc desitjar-li que quan surti aquesta nit la violin en grup, perquè no es mereix res més, aquesta porca fastigosa”.

Milers d’usuaris i també polítics de diferents colors van mostrar a la líder de Cs el seu suport a través de les xarxes socials, entre elles la diputada de la CUP Anna Gabriel; la vicepresid­enta de la Comunitat Valenciana, Mónica Oltra, o la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados.

A tots ells també s’hi va afegir una de les empreses per a les quals va treballar l’autora del comentari. La companyia es va disculpar amb la diputada en una nota i va assegurar que aquesta empleada ja no treballava amb ells. / Redacció

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain