La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Moment delicat per a la vostra posició a la feina, però aviat podreu llançar-vos a iniciative­s que activin la vostra tasca. Agiliteu contactes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Situació complicada per a l’amor. Però comença un període en què podreu gaudir d’unes relacions sentimenta­ls apassionad­es.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Inici d’un temps propici a reformes a la llar i, fins i tot, a un canvi d’habitatge. Tot i això, serà procliu a les tensions familiars.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Tot i que heu de ser molt prudents, durant un parell de mesos tindreu més facilitats per prendre decisions. I també seran favorables als viatges.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Risc de problemes per als vostres interessos econòmics, en aquests moments. Però els propers mesos prendran força iniciative­s beneficios­es.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

L’ingrés de Mart a Verge, després de dos anys d’absència, encoratja la vostra vitalitat i afavoreix canvis personals. Així i tot, cautela.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Fins a finals d’octubre tendirà a pronunciar-se el baix to energètic a què tendeix el vostre signe actualment. Cuideu-vos i vigileu més la salut.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Malgrat que heu de ser prudents en un tema recent, comencen unes setmanes propícies a impulsar projectes a favor de les vostres aspiracion­s.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Encara que són dies delicats per a la vostra projecció profession­al, les properes setmanes seran favorables a noves operacions i iniciative­s.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És el moment de començar a prendre decisions valentes, que donin impuls a la vostra activitat. Tindreu facilitats per a viatges positius.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Fins a finals d’octubre convé que eviteu situacions de risc personal. En canvi, s’activaran operacions econòmique­s.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Comencen unes setmanes en què poden sorgir tensions, sigui amb la parella o amb col·laboradors. En especial ara, situació molt difícil.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain