La Vanguardia (Català)

Rakitic no juga i és dubte per al derbi

-

Ivan Rakitic no va intervenir al Turquia-Croàcia de classifica­ció per al Mundial disputat ahir, a causa d’una sobrecàrre­ga muscular que li va obligar a retirar-se dissabte al minut 55 del CroàciaKos­ovo. El migcampist­a croat ha d’incorporar-se a la disciplina del Barcelona demà, i al club no hi ha constància que pateixi cap lesió. Tot i això, Tuttosport descarta que pugui participar al derbi de dissabte al Camp Nou i en l’enfrontame­nt de dimarts contra el Juventus. En qualsevol cas, l’estat de Rakitic, titular en els quatre partits oficials amb Ernesto Valverde al capdavant del Barcelona, és un factor que cal tenir en compte.

El partit d’Istanbul va ser molt equilibrat però va caure del costat turc (1-0). Arda Turan va tornar a jugar amb la seva selecció, en qualitat de titular, després de la baralla que va protagonit­zar a començamen­ts de juny, quan, després d’un empat a zero en un amistós a Macedònia, va agredir un periodista a l’avió i va proferir insults contra la federació i el seu president, amb la qual cosa el selecciona­dor, Fatih Terim, va decidir apartar-lo de la concentrac­ió. Arda va anunciar llavors la renúncia, però va canviar d’opinió a l’agost, quan el romanès Mircea Lucescu va substituir Terim com a selecciona­dor. El seu retorn és interessan­t per al Barcelona, que busca col·locació per a un jugador que no compta gaire per a Valverde, que no el va incloure en l’última convocatòr­ia, i una oportunita­t pot ser el mercat turc, que tanca divendres.

A Barranquil­la, Colòmbia i el Brasil van empatar (1-1). Es va avançar la canarinha, on el blaugrana Paulinho va ser titular, amb un golàs per l’escaire de Willian, assistit per Neymar, a punt del descans. Va empatar Falcao amb un cop de cap impecable a la xarxa als onze minuts de la represa.

 ?? ADEM ALTAN / AFP ?? Arda Turan, titular al Turquia-Croàcia d’ahir, davant Modric
ADEM ALTAN / AFP Arda Turan, titular al Turquia-Croàcia d’ahir, davant Modric

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain