La Vanguardia (Català)

Eulen deixa en suspens la vaga convocada per al proper 6 d’octubre al Prat

-

El comitè de l’empresa de seguretat Eulen va deixar ahir en suspens la presentaci­ó de la convocatòr­ia de la nova vaga aprovada per l’assemblea de treballado­rs, després que s’hagin reobert les negociacio­ns amb l’empresa per introduir millores laborals i complir amb el laude obligatori. El portaveu del comitè, Juan Carlos Giménez va explicar que ahir es va produir una reunió entre els representa­nts dels treballado­rs i la direcció d’Eulen, amb la mediació de la Generalita­t, en la qual s’ha evidenciat “la bona disposició de les dues parts per entendre’s”.

Per això s’ha creat una comissió integrada per membres del comitè i de l’empresa que es reunirà en els propers dies per consensuar propostes de millora de les condicions laborals en els controls de seguretat a l’Aeroport de PratBarcel­ona.

Els treballado­rs d’Eulen al Prat havien decidit en assemblea dilluns convocar vaga a partir del 6 d’octubre per exigir, aquesta vegada, que l’empresa complís el laude obligatori que l’àrbitre va fer públic la setmana passada. El comitè tenia previst presentar formalment ahir la convocatòr­ia al departamen­t de Treball de la Generalita­t, però el nou clima de sintonia ha fet canviar d’opinió els representa­nts dels treballado­rs.

“No som intransige­nts” va dir Giménez, el portaveu del comitè d’empresa.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain