La Vanguardia (Català)

La Guàrdia Civil vigila una impremta de Constantí

- Tarragona

La Guàrdia Civil va desplegar ahir un dispositiu de vigilància davant de la impremta Indugraf Offset de Constantí. Una patrulla es va instal·lar a primera hora de la tarda davant de l’accés a les instal·lacions per demanar la documentac­ió de cadascun dels treballado­rs que en sortia.

Els agents també van revisar el maleter dels cotxes de cada empleat per la sospita que en aquesta planta s’estan imprimint les llistes numerades de votants per al referèndum.

La impremta, una de les cinc que hi ha al polígon industrial de Constantí, va mantenir l’activitat habitual tota la nit, principalm­ent la impressió de diaris, setmanaris i catàlegs.

El desplegame­nt dels agents de la Guàrdia Civil va començar ahir a la tarda i es va allargar fins al tancament d’aquesta edició. La majoria d’escorcolls dels cotxes es feien al carrer que dona accés a la impremta, però, almenys en un cas, els dos agents van entrar a la zona tancada de l’empresa per demanar la documentac­ió i revisar el vehicle d’un treballado­r que va acabar la jornada laboral a mitjanit.

Fonts de la Guàrdia Civil van reconèixer l’operació policial a la impremta però ni van confirmar ni van desmentir que aquest desplegame­nt estigui vinculat a la recerca de documents relacionat­s amb la celebració del referèndum.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain