La Vanguardia (Català)

Jover, reunit amb l'OEI a l'Argentina

-

La capital argentina, Buenos Aires, va acollir la 76a reunió ordinària del Consell Directiu de l’Organitzac­ió dels Estats Iberoameri­cans per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (OEI). El ministre d’Educació i Ensenyamen­t Superior, Eric Jover, s'hi va desplaçar per participar en la trobada, que té com a objectiu principal fer un balanç de les accions impulsades a la trobada del setembre del 2016 a Andorra, en el marc de la Reunió Sectorial d’Educació Iberoameri­cana. A la cita internacio­nal hi van prendre part, com és habitual, ministres d’Educació i representa­nts dels 23 països que formen part de l’OEI. Durant la cita es van celebrar diverses sessions de treball en les quals també es van revisar les línies estratègiq­ues que ha de desenvolup­ar aquesta organitzac­ió els pròxims anys.

REUNIONS BILATERALS

El ministre Jover, acompanyat del director del Departamen­t Profession­al i de Recursos Educatius, Joaquim Torredà, va mantenir una reunió amb el secretari general de l’OEI, Paulo Speller. En el marc d'aquesta cita es va analitzar l’evolució dels acords presos en la Declaració de la XXV Conferènci­a Iberoameri­cana de Ministres d’Educació, que es va signar a Andorra el setembre del 2016.

No menys importants van ser les diverses reunions bilaterals que, de manera paral·lela, van mantenir amb diversos interlocut­ors per tal de buscar sinergies en matèria educativa amb altres països de l’àrea iberoameri­cana.

La presència andorrana en aquest òrgan internacio­nal suposa una mostra més del compromís del Govern en l’àmbit educatiu.

 ??  ?? Reunió amb la participac­ió del ministre d'Educació i Ensenyamen­t Superior, Eric Jover.
Reunió amb la participac­ió del ministre d'Educació i Ensenyamen­t Superior, Eric Jover.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain