La Vanguardia (Català)

Tesla obrirà aquest setembre a l’Hospitalet la primera botiga física

- Redacció

Tesla, el fabricant dels Estats Units d’automòbils elèctrics de luxe, inaugurarà el proper 19 de setembre la seva primera botiga física a Espanya, que estarà ubicada a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). La botiga, que funcionarà com a centre de servei amb venda i exposició de vehicles, però també com a taller, estarà situada al carrer Metal·lúrgia, al costat del recinte de Fira Barcelona, segons fonts de la companyia.

Tesla pretén oferir en aquest espai “una experiènci­a integral de 360 graus” i convertir-lo en un punt d’accés per a tots els clients de la marca. L’obertura d’aquest concession­ari forma part dels plans d’expansió anunciats per la marca, que vol obrir també un altre punt a Madrid. Addicional­ment, compta amb un local comercial reservat al carrer Rosselló, al centre de Barcelona.

A aquests concession­aris es traslladar­an els equips comercials que ara operen a les dues ciutats i que s’encarregue­n de gestionar els encàrrecs que arriben al web de Tesla des del territori espanyol. La marca california­na ha elegit Barcelona per instal·lar la seu de la seva filial espanyola, Tesla Spain, que es dedicarà a la importació, distribuci­ó i venda de vehicles elèctrics i sistemes d’emmagatzem­atge d’energia, així com a peces, accessoris i altres productes relacionat­s amb el sector.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain