La Vanguardia (Català)

Els vips també pateixen la fúria de l’huracà ‘Irma’ Diverses propietats de famosos a les illes del Carib han tingut desperfect­es

- Redacció

La naturalesa no entén de privilegis ni de famosos, per això el gegantí i superpoder­ós huracà Irma ha afectat també diverses propietats de celebritat­s a les illes del Carib.

No se n’ha deslliurat ni Trump, amo de la luxosa mansió Le Chateau des Palmiers a l’illa de Saint Martin, una de les zones on es va sentir amb més força la megatempes­ta. S’escau la circumstàn­cia que la casa havia estat posada a la venda feia poc, primer per 26 milions de dòlars, i després es va rebaixar 16,9. Amb tota probabilit­at l’Irma ha fet reduir molt més encara el valor de la propietat.

I ara Trump resa perquè l’huracà no es rabegi en les seves possession­s a Florida, on s’espera que també faci mal demà. Entre elles destaca la mansió Mara-Lago, coneguda com la Casa Blanca del sud, perquè ha estat seu de múltiples trobades entre el president i diversos mandataris.

A Antigua i Barbuda també han quedat molt afectats la mansió de la cèlebre presentado­ra televisiva dels Estats Units Oprah Winfrey i el complex hoteler de luxe propietat de l’actor Robert de Niro i el milionari australià i expromès de Mariah Carey James Packer, el Paradise Found Nobu Resort. La gran devastació

“No havia vist mai res com aquesta tempesta”, va tuitejar sir Richard Branson des de la seva illa privada

a l’illa de Saint Barth va incloure la mansió del multimilio­nari rus Roman Abramóvitx, l’amo del Chelsea, i el luxós hotel Eden Rock, propietat dels sogres i el marit de Pippa Middleton, la germana de la duquessa de Cambridge.

De l’estat de les vil·les de Keith Richards i Bruce Willis a Turks i Caicos no se’n sap res, tot i que s’espera el pitjor, i caldrà veure també com tracta l’Irma les propietats, incloent-hi illots sencers, de les estrelles de Hollywood Eddie Murphy, Johnny Depp, Nicolas Cage o John Travolta a les Bahames.

El que sí que se sap del cert és que cap de les celebritat­s esmentades no ha viscut l’huracà en directe. Sí que l’ha vist, en canvi, el popular empresari britànic sir Richard Branson, que en lloc d’anar-se’n de la seva illa privada (Necker, a les illes Verges) es va atrinxerar amb la seva família, amics i servents al celler de la seva mansió i n’ha anat informant a les xarxes socials. “Estem tots bé, però l’illa ha quedat devastada... No havia vist mai res com aquesta tempesta. No tinc paraules per descriure-la...”, va tuitejar després del pas de l’Irma.

 ?? TWITTER ?? Richard Branson a la seva illa poc abans d’arribar-hi l’Irma
TWITTER Richard Branson a la seva illa poc abans d’arribar-hi l’Irma

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain