La Vanguardia (Català)

Monica Bellucci i Agnès Varda rebran un premi Donostia

- Redacció

L’actriu italiana Monica Bellucci i la directora belga Agnès Varda rebran un premi Donostia en la 65a edició del Festival Internacio­nal de Cinema de Sant Sebastià, que se celebra entre el 22 i el 30 de setembre. Els seus noms s’uneixen al de l’actor argentí Ricardo Darín, que aquest any també serà guardonat amb el premi honorífic per la seva trajectòri­a cinematogr­àfica.

Bellucci rebrà el premi al Velòdrom d’Anoeta, la seu més multitudin­ària del festival, mentre que Varda el recollirà en una cerimònia més íntima al teatre Victoria Eugenia. El director del festival, José Luis Rebordinos, també va donar a conèixer la composició del jurat de la Secció Oficial, que estarà presidida per John Malkovich. Amb ell, decidiran el palmarès les actrius Dolores Fonzi i Emma Suárez, el director William Oldroyd (l’òpera prima del qual, Lady Macbeth , va obtenir el premi Fipresci en la passada edició), el director de fotografia Fabio Cianchetti i la productora i guionista Paula Vaccaro.

Tampoc no faltarà glamur a la catifa vermella, que aquesta vegada trepitjara­n Javier Bardem i Penélope Cruz, que assistiran a la clausura de la secció Perlas en el Velódromo amb la pel·lícula Loving Pablo, a més de Glenn Close, James Franco i Arnold Schwarzene­gger, un rumor a les xarxes socials que ahir va confirmar Rebordinos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain