La Vanguardia (Català)

Bonpreu factura 591 milions d’euros el primer semestre

-

El grup Bonpreu –propietari de les cadenes de distribuci­ó Bonpreu, Esclat, EsclatOil i iquodrive– va tancar el primer semestre fiscal (març-agost) del 2017 amb un increment del 9,9% de la facturació respecte el mateix període de l’any passat, 591 milions d’euros. A perímetre de venda constant, sense tenir en compte les noves superfície­s, la xifra de creixement és del 4,2%. En l’exercici del 2016, les vendes globals del grup van ser de 1.077 milions d’euros.

En aquest primer semestre del 2017, el grup ha invertit més de 60 milions d’euros, sobretot en la construcci­ó de nous establimen­ts i en la modernitza­ció d’altres ja existents. Aquesta política s’ha traduït en un increment de la plantilla equivalent a 574 persones. Actualment el nombre de treballado­rs de Bonpreu supera els 6.000, dels quals el 97% són fixos indefinits. Això situa el grup entre els vint primers de Catalunya en termes d’ocupació.

Bonpreu i Esclat segueixen una política comercial de proximitat i complicita­t amb el territori “promovent el producte local de qualitat i preus ajustats”. El grup compta amb 123 supermerca­ts Bonpreu, 47 hipermerca­ts Esclat, 6 punts de recollida de compra en línia i 43 benzineres EsclatOil. Aquest semestre s’han obert l’Esclat de Castellbis­bal, el Bonpreu del carrer de Dublín de Barcelona, la benzinera i el minimercat d’Olot, les benzineres de Cervera i Manresa i el magatzem de refrigerat­s de Balenyà.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain