La Vanguardia (Català)

Quins passos heu de seguir si esteu a la metròpolis?

-

1

Si sou ciutadans metropolit­ans, a partir del 2 d’octubre podreu aconseguir la sol·licitud a través de la web de l’AMB (www.amb.cat/mobilitat) o demanant-la a l’Ajuntament de la vostra localitat de residència. La resta dels municipis ATM l’han de sol·licitar per mitjà de l’AMTU.

2

Un cop emplenada i signada la sol·licitud, l’heu de lliurar a l’Ajuntament amb el certificat de desballest­ament i dins d’un sobre.

3

L’Ajuntament farà arribar el sobre al servei AMB Informació, que comprovarà la documentac­ió i expedirà la targeta a nom del ciutadà beneficiar­i.

4

L’AMB enviarà la T-Verda personalit­zada al domicili del titular per correu certificat, amb tres intents de lliurament. En cas que no es pugui lliurar en mà a la persona interessad­a, es dipositarà a l’Ajuntament correspone­nt perquè es reculli de manera presencial (excepte Barcelona ciutat, que és farà a les oficines d’AMB Informació).

5

Cada any, el titular rebrà una targeta nova, quan l’AMB hagi tornat a comprovar que no ha adquirit cap vehicle. En cas de voler cedir la titularita­t a un familiar, cal sol·licitar-ho també per mitjà de l’Ajuntament.

La gestió de l’abonament als municipis no pertanyent­s a l’àrea metropolit­ana anirà a càrrec de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). L’ATM informarà quan i com es podran sol·licitar. Per resoldre qualsevol dubte sobre la T-Verda, l’AMB posa a disposició el telèfon d’informació 900 700 077.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain