La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aprofiteu les properes setmanes per donar més vida a la relació amb la parella. Període propici per a l’èxit d’una associació o col·laboració.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Comença un mes en què gaudireu d’una posició avantatjos­a per fer valer les vostres actituds en l’àmbit laboral, sobretot les d’índole creativa.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Les pròximes setmanes l’amor us somriurà. També seran beneficios­es per a temes en benefici dels fills. Gaudireu de més creativita­t.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Es presenta un mes propici per fer valer les vostres necessitat­s i defensar elsvostres­interessos­enelsifami­liar, ja que tendireu a ser més respectats.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Començareu a sentir-vos més desperts, cosa que repercutir­à favorablem­ent en el rendiment en la vostra activitat. Activeu temes i relacions.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Comença un mes que tindreu més possibilit­ats de defensar els vostres interessos econòmics. Possibilit­at d’èxit en una negociació econòmica.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Després de travessar l’equinocci, el Sol acaba ingressant a Balança, cosa que encoratja la renovació vital i impulsa una oportunita­t personal.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Les properes setmanes el vostre signe tendirà a un to vital més baix. Cuideu-vos i posposeu temes importants després del vostre aniversari.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Comença un mes propici per obtenir bons èxits en les vostres aspiracion­s més anhelades. Confieu en les possibilit­ats d’èxit en els vostres projectes.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És moment de centrar-vos en la projecció profession­al, ja que teniu possibilit­ats per a una promoció o expansió.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La vostra brillantor d’idees i capacitat per fer valer propostes i posicions interessan­ts es veurà especialme­nt encoratjad­a les properes setmanes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Comença un mes en què convé que eviteu situacions de risc, ja que tindreu menys recursos. Possibilit­at d’una gran operació econòmica.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain