La Vanguardia (Català)

EDreams es dispara en borsa després d’anunciar que estudia la venda d’accions

- BARCELONA Redacció

Les accions d’eDreams es van disparar en borsa, amb una alça del 23,87% al tancament de la sessió, després que la companyia anunciés que estudia diverses opcions estratègiq­ues, incloent una operació de fusió o compra amb accions arran de mostres d’interès no sol·licitades de potencials inversors.

El consell d’administra­ció d’eDreams ha pres aquesta decisió de manera unànime després de rebre “mostres d’interès” per part d’inversors potencials, segons va comunicar a la CNMV.

En concret, l’agència de viatges que opera en línia assegura que “està avaluant i analitzant diverses opcions estratègiq­ues per a l’empresa, inclòs un canvi d’accioniste­s principals, amb l’objectiu final de maximitzar la creació de valor en benefici de tots els seus accioniste­s”. Els inversors s’han interessat per l’empresa a causa del seu nou enfocament estratègic, l’èxit operatiu i l’enfortimen­t de la posició financera de la companyia.

Malgrat anunciar l’interès per la venda d’accions, la companyia afirma que “el procés d’anàlisi es troba en la seva etapa inicial” i “no hi ha certesa del nivell d’interès final dels possibles inversors o si una potencial proposta formal serà satisfactò­ria per a l’empresa i els seus accioniste­s”. Morgan Stanley & Co. Internatio­nal actuarà com a assessor financer en el procés d’anàlisi estratègic­a.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain