La Vanguardia (Català)

Els Mossos detenen un agressor sexual que actuava al Poble Sec

-

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Barcelona un home de nacionalit­at pakistanes­a com a presumpte autor de cinc agressions sexuals que hauria comès al barri del Poble Sec entre els mesos de juliol i setembre.

Segons va explicar ahir la policia autonòmica, el detingut seguia les víctimes fins al seu domicili i aprofitava per entrar a l’escala de la finca abans que la porta del carrer es tanqués. Una vegada a l’interior, assaltava les seves víctimes amb violència i per darrere. Segons les explicacio­ns de les agredides, l’individu les subjectava amb força i els tocava les parts íntimes.

A partir de les declaracio­ns de les víctimes i gràcies a la descripció que van fer de l’agressor, els Mossos d’Esquadra van aconseguir identifica­r-lo i el passat 24 d’octubre el van detenir. L’home no tenia antecedent­s delictius. Després de passar a disposició judicial, el jutge en va decretar l’ingrés a la presó.

En tots els casos, els investigad­ors van constatar que l’autor dels fets actuava sempre amb el mateix procedimen­t. A partir de les declaracio­ns de les víctimes, van poder determinar que totes elles havien passat pel mateix lloc, una zona de molta afluència de gent del Poble Sec, abans de ser agredides sexualment. Amb aquesta informació i les coincidènc­ies en la descripció del

L’individu assaltava les seves víctimes, després de seguir-les, quan entraven al portal de casa

subjecte, un home d’entre 35 i 45 anys que portava el cap rapat, es va desplegar un dispositiu policial encaminat a poder identifica­r-lo, fet que va ser possible el 24 d’octubre. Aquell mateix dia es va produir la detenció. En el moment de ser capturat per la policia, el detingut anava vestit amb la mateixa roba que les víctimes havien descrit que portava quan van ser assaltades.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain