La Vanguardia (Català)

Torna el festival europeu més gran de ‘pop-up stores’

Fins a cent marques, música i menjar de carrer reprendran les antigues fàbriques adoberes d’Igualada de dimecres a dissabte

- MARGARITA PUIG

Moda, música i menjar de carrer tornaran a prendre les antigues fàbriques adoberes del Rec de Igualada per oferir la nova edició del Rec.0, el retail més radical, que és també el festival de pop-up stores de moda més gran d’Europa. Fins a cent marques instal·lades en una cinquanten­a d’espais industrial­s efímers formen aquesta proposta entre el dimecres 8 i el dissabte 11 de novembre.

Noves incorporac­ions com Boboli, Little Creative Factory, Sessum, Reebok, Quiksilver o DC s’afegeixen a una oferta inèdita que barreja la moda internacio­nal amb la local i en què grans marques de moda com Levi’s, Adidas, Mango, Camper o IKKS continuen organitzan­t les seves botigues efímeres més especials, destacant, sobretot, la que muntarà Lacoste, que fa evoluciona­r el seu model cap a un concepte prèmium.

En aquesta edició, la més sòlida des de l’inici del Rec.0, també celebra la tornada de firmes com Tsunami o Loreak Mendian i la promoció de nous talents a través del Rec Pop-Up Day Estrella Damm, que creix per donar cabuda a les marques més emergents que busquen donar-se a conèixer. Aquesta vegada es disposaran sis espais pels quals passaran més de 20 marques selecciona­des per a aquests quatre dies com Costalamel, Bless the Mess, Maria Roch, o Victoria Barrueco. I se seguirà donant suport, com sempre al talent creatiu de dissenyado­rs coneguts com Carlota Oms, Ssic and Paul, Pau Esteve, IKA Editions, Les Chausseurs, Dorotea, Loa, Rita Row o Kinetik Supply, i els encara més consolidat­s, com Txell Miras, Miriam Ponsa, Josep Abril, Who, Ingrid Munt, Gorni Kramer, David Valls, Susi Sweet Dress, Visual Poetry i Jordi Rafart.

 ??  ?? El Rec.0 creix amb més oferta de moda nacional i internacio­nal
El Rec.0 creix amb més oferta de moda nacional i internacio­nal

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain