La Vanguardia (Català)

Netflix trenca amb Spacey

-

Netflix no vol tenir res a veure amb Kevin Spacey. Després de les últimes acusacions contra l’actor per assetjamen­t sexual, en aquest cas de membres masculins de l’equip de filmació de House of cards, el gegant de l’streaming, que dimarts ja havia decidit aturar temporalme­nt el rodatge de la sisena temporada de la sèrie, ha anunciat ara que no participar­à “en cap producció addicional” de la sèrie “que inclogui Kevin Spacey”, i afegeix també que renuncia a l’estrena de Gore, telefilm sobre Gore Vidal produït i protagonit­zat per l’actor.

La coproducto­ra de House of cards, MRC, es va manifestar en la mateixa línia: “Mentre continuem investigan­t les serioses acusacions sobre la conducta de Spacey en el rodatge, ell ha estat suspès amb efecte immediat”.

Netflix i MRC estudien si anul·len la sisena temporada –només se n’han rodat dos capítols– o si la completen prescindin­t del personatge central, Frank Underwood (Spacey), i encarregue­n la reescriptu­ra de tots els guions segurament per donar el protagonis­me principal al personatge de la seva dona (Robin Wright). També s’ha anunciat que hi ha plans per fer-ne un spin-off que se centraria en la vida de Doug Stamper (Michael Kelly), assistent i mà dreta d’Underwood.

Entre les últimes acusacions contra Spacey, que ha vist també com la seva agència artística, CAA, i el seu publicista durant molts anys, Staci Wolfe, renunciave­n a treballar amb ell, destaca la d’un actor britànic que l’acusa d’agredir-lo sexualment el 2008, fet sobre el qual Scotland Yard ha obert una investigac­ió. D’altra banda, segons un testimoni anònim a la revista Vulture, Spacey va mantenir una relació amb un noi de 14 anys quan ell ja en tenia 24.

 ?? NICHOLAS KAMM / AFP
L’actor Kevin Spacey ??
NICHOLAS KAMM / AFP L’actor Kevin Spacey

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain