La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Us trobeu en una època en què necessiteu obrir la vostra vida a nous horitzons. Tenir parella podria crear-vos problemes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Problemes que prenen cada vegada més importànci­a darreramen­t tendeixen a afectar directamen­t la vostra feina.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Dificultat per compaginar la dedicació a un projecte interessan­t amb l’atenció als vostres éssers estimats. Risc d’un disgust imprevist.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Atenció aquests dies, ja que la inestabili­tat regnant en l’àmbit profession­al podria repercutir més en la famíliaise­rfontd’algunamala­notícia.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Tendència a un estat emocional molt tens que podria dificultar l’expressió de les vostres idees i crear algun conflicte amb persones de l’entorn.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Mireudeser­moltpruden­tsendiners i fer gala de la vostra capacitat previsora, ja que podrien venir despeses impreviste­s, d’alguna col·laboració.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Venus a Balança, oposada a Urà, us podria dur a un desequilib­ri emocional. En cas de problemes amb la parella, molt de compte.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Risc de dificultat­s, probableme­nt causades per la inestabili­tat laboral. Si patiu cap trastorn de salut, insistiu en les cures.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Un afer que desitgeu tendirà a veure’s obstaculit­zat o fins i tot frustrat, potser a causa de problemes relacionat­s amb un ésser estimat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Risc que sorgeixi algun tipus de conflicte en les vostres relacions profession­als. Aneu amb compte amb alguns problemes familiars o d’habitatge.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

No és moment d’impulsar les negociacio­ns, ja que hi ha risc que es puguin arribar a trencar. Sigueu més diplomàtic en les vostres relacions.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Molta prudència respecte a una operació econòmica, ja que podria ser font de pèrdues. Eviteu així mateix riscos en les relacions sexuals.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain