La Vanguardia (Català)

ONZENA JORNADA DE LA LLIGA SANTANDER

-

5

TER STEGEN

Atent

Està més que acostumat a jugar de lliure, per darrere de la defensa. És ràpid en les sortides i aprofita al màxim la vora de l’àrea per arribar abans que els davanters. No es va deixar sorprendre pels trets llunyans de Muriel. El cop de cap picat de Pizarro va ser inapel·lable.

6

SEMEDO

Desinhibit

Va tenir tota la banda dreta per a ell i se'l va veure una mica més solt en les seves incorporac­ions, amb un parell de bicicletes. Després va ser intens a l’hora d’abandonar la seva posició i recuperar la pilota. Va estar veloç i poderós per tapar Sarabia en un contraatac letal.

7

PIQUÉ

Gegant

Va estar fi en un dia important. Es va tirar al terra per tapar amb la seva envergadur­a passades o xuts. Intel·ligent, li va donar un parell de metres a Muriel per no mesurar-se en velocitat. En canvi, va perdre el salt amb Pizarro en l’1-1. En una de les seves excursions, el travesser el va privar del gol.

4

UMTITI

Discret

Va estar incòmode amb la pressió a l’home dissenyada per Berizzo. Gairebé havia fet oblidar que tots els centrals fallen alguna vegada. Va tenir un mal dia. Va perdre una pilota contra Muriel sent l’últim jugador i va necessitar tres rebutjos per allunyar el perill.

5

JORDI ALBA

Sacrificat

Conscient que ballava amb Navas per la seva banda, no el va perdre de vista i va ser més corrector que Semedo. Però tot i que no va aparèixer tant en l’àrea rival, va fer tants quilòmetre­s que va acabar el partit amb alguna rampa que va fer patir per la seva musculatur­a. Falsa alarma.

6

BUSQUETS

Incrèdul

No s’ho va creure. En un córner, Messi va fer una jugada paral·lela a la línia de fons, va entrar en l’àrea petita i li va regalar mig gol. Hi està tan poc acostumat (i això que aquest curs ja ha marcat) que va xutar sense força. Això sí, va dominar tota la meitat del camp contra N’Zonzi.

8

RAKITIC

Impetuós

Hi va posar tota l’ànima. El Sevilla és especial per a ell. Però ahir no es va guardar ni un gram de força. Potser li falta una mica de precisió però és a causa de tot l’esforç que fa. A més és un especialis­ta a posar pilotes perilloses al cor de l’àrea. La prova és la passada del 2-1.

7

INIESTA

Benvingut

La gran sortida del Barça al partit va portar el seu segell. Benvingut per les seves passades i la seva visió. Per posició, de vegades Corchia va arribar tard a tapar-lo i en d’altres era lliure. Ho va aprofitar per enviar i xutar. A la segona part va notar la inactivita­t dels dos últims partits.

9

ALCÁCER

Pescador

No era titular a la Lliga des de l’agost però va ser la clau gràcies al seu oportunism­e i el seu ofici de rematador. Va pescar en un error que va provocar Escudero en l’1-0 i li va demanar la passada al primer pal a Rakitic en el 2-1. Tot al primer toc. I va estar a punt de marcar de taló i de cap.

3

LUIS SUÁREZ

Angoixat

Continua renyit amb el gol. Però això li passa factura en tot el seu joc. I en el seu ànim. És angoixa pura. No va marcar ni de vaselina. Ja és la seva pitjor ratxa al Barça amb 450 minuts. D’una nit per oblidar se salva la passada llarga en l’1-0. També va requerir l’error d’Escudero.

6

MESSI

Generós

Era el seu partit 600 i va entrar com un tro, creant mil fugues a la defensa del Sevilla. El va motivar el marcatge enganxós del seu compatriot­a Pizarro i va ser generós amb Busquets i Suárez. No va marcar contra la seva víctima preferida i es va enfadar per una groga.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain