La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Durant un parell de mesos us sentireu més desperts i comunicati­us, cosa que repercutir­à favorablem­ent en les vostres relacions i activitats.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Fins a principis de gener, període favorable per agilitar operacions econòmique­s, en especial si són fruit d’una associació. Activeu contactes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Durant els propers mesos es veurà encoratjat el tracte amb les vostres relacions. Tindreu facilitats per entaular una nova col·laboració.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Comença un període propici a activar la vostra tasca habitual. Convé que ho aprofiteu per entaular nous contactes i agilitar les operacions.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Si espereu notícies d’un ésser estimat, aviat arribaran. Els propers mesos seran propicis a una comunicaci­ó més fluida amb els éssers estimats.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Malgrat alguns problemes, facilitats per agilitar afers laborals els propers mesos. Aprofiteu-ho per estrènyer lligams amb els vostres.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Començareu a tenir més capacitat per moure-us i per relacionar-vos les properes setmanes, cosa que propiciarà noves relacions i viatges.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És moment de centrar-vos a animar la vostra economia, ja que durant un parell de mesos disposareu de més facilitats per activar operacions.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Mercuri a Sagitari, on es mantindrà fins a principis de gener, inicia el període de l’any propici a la vostra renovació psíquica i interessos.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Comença un període en què el vostre signe tendeix a un to psíquic baix. Procureu descansar, distreure-us i evitar situacions d’estrès.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aprofiteu durant un parell de mesos per impulsar temes que responguin a les vostres aspiracion­s, ja que podreu tenir nous i favorables contactes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Atesa la difícil situació profession­al actual, no desaprofit­eu l’ocasió que se us ofereix fins al gener per activar afers i relacions laborals.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain