La Vanguardia (Català)

Els amics del Niño

Estrena d’El Niño de la Hipoteca a L’Auditori amb nombrosos convidats

- Barcelona

Una de les principals caracterís­tiques de Guiu Cortés és la seva gran capacitat, habilitat i brillantor per col·laborar i establir complicita­ts amb col·legues del gremi. El seu musical és, com a El Niño de la Hipoteca, un petit referent de l’escena realment indie, tant per la pròpia dimensió de la seva obra com per l’esmentada capacitat per bastir ponts i lligams. Ja sigui a les xarxes socials, en iniciative­s de tot tipus o en projectes i accions purament musicals.

Darrere d’una indubtable i inconfusib­le personalit­at despreocup­ada i aparentmen­t imprevisib­le, emergeix un músic i intèrpret que al llarg dels anys s’ha fet un espai significat­iu en la cantautori­a nacional de vers lliure i provocador. S’hi afegeix, queda dit, que Cortés sempre s’ha prestat a gravar amb tots aquells artistes que l’hi han proposat, i amb el pas del temps el seu canal de YouTube ha esdevingut una parada obligada per a l’aficionat: alguns dels vídeos que s’hi mostren acumulen més de dos milions de visualitza­cions.

Per això, la seva estrena en un escenari com el de la sala gran de L’Auditori barceloní és un petit esdevenime­nt, ja que està prevista la participac­ió d’una vintena de convidats de musicalita­t variada que no han volgut perdre’s l’esdevenime­nt: Macaco, Rozalén, La Pegatina, El Kanka, Sharif, el duo Antílopez, Ferran Exceso, Carlos Sadness, Rafa Pons, Bely Basarte o Arnau Griso en seran alguns, encara que s’esperen més sorpreses destacades.

 ??  ?? EL NIÑO DE LA HIPOTECA
L’AUDITORI. 21 HORES
EL NIÑO DE LA HIPOTECA L’AUDITORI. 21 HORES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain