La Vanguardia (Català)

Letícia balla hip-hop en un sopar solidari La Reina assisteix a Mèxic a una cimera contra el càncer

- Barcelona

La reina Letícia ha clausurat aquesta matinada, a Ciutat de Mèxic, la cimera mundial de líders contra el càncer amb un discurs en el qual ha afirmat que, en la lluita contra la malaltia, tan important és el tractament com l’actitud i la manera en què, interiorme­nt, s’afronta aquest tràngol. Per explicar les seves paraules es va remetre a l’exemple d’una jove, l’Ana, que havia superat un càncer, però podia haver-se inspirat també en Jaime Luis Gómez, un artista conegut com Taboo Nawasha, pertanyent al grup dels Estats Units The Black Eyed Peas.

El cantant, nascut als Estats Units però d’origen mexicà, va ser l’encarregat d’amenitzar el sopar que el president de Mèxic, Enrique Peña Nieto, va oferir dilluns a la nit als assistents al congrés. Taboo va tenir càncer de testicles fa tres anys i després de superar la malaltia s’ha convertit en un membre actiu de l’Associació Americana contra el Càncer i també en tot un símbol per als joves malalts. Recentment, el cantant ha tret al mercat una cançó, The Fight, els beneficis de la qual ha destinat a la lluita contra el càncer.

Taboo va actuar al final del sopar solidari, que es va celebrar al palau presidenci­al, i els seus ritmes de hip-hop van encomanar a tots els assistents. La Reina, que ocupava la taula principal al costat de Peña Nieto i de la seva dona, Angélica Rivera, va acompanyar picant de mans la música i fins i tot va ballar amb el cantant quan aquest va pujar a la tarima on es trobava la taula per acabar allà una de les seves interpreta­cions.

 ?? PRESIDÈNCI­A DEL GOVERN DE MÈXIC ?? La Reina, amb el cantant Taboo, el president de Mèxic, Peña Nieto, i la seva dona, Angélica Rivera
PRESIDÈNCI­A DEL GOVERN DE MÈXIC La Reina, amb el cantant Taboo, el president de Mèxic, Peña Nieto, i la seva dona, Angélica Rivera
 ?? FRANCISCO GÓMEZ/CASA DEL REI ?? Letícia i la ministra de Sanitat
FRANCISCO GÓMEZ/CASA DEL REI Letícia i la ministra de Sanitat

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain