La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Eviteu encara situacions de risc personal aquests pròxims dies, perquè disposeu de menys recursos per afrontar-les. Aviat podreu superar-les.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Gaudiu de facilitats per donar més vida a la relació de parella, així com de més bona posició en les col·laboracion­s. Aprofiteu els pròxims dies.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Convé que us aboqueu ala feina afirmant les vostres propostes i posicions, perquè la situació encara és especialme­nt propícia a obtenir èxits.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Durant una setmana sereu especialme­nt afavorits en l’amor, així com en qüestions en benefici dels fills. Impulseu afers que us vagin a favor.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Des d’ara i fins d’aquí una setmana continuare­u gaudint de facilitats per fer valer els vostres interessos i necessitat­s en la família. Aprofiteu-ho.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

La setmana que ve pren impuls especialme­nt el gaudi d’un estat anímic clar, cosa que encoratja la possibilit­at d’obtenir èxits laborals.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Aprofiteu les possibilit­ats que us ofereixen ara i fins d’aquí una setmana per obtenir beneficis o èxit econòmic, potser gràcies a una negociació.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

ElSolconti­nuaràaEsco­rpiófinsal­dia 22.Aprofiteu-hoperimpul­sartemes que us puguin afavorir en l’aspecte personal i en la vostra activitat.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

No és moment d’abordar dificultat­s, perquè el vostre signe encara tindrà uns dies baixos energètica­ment. Gaudiu de molta protecció.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És aconsellab­le que confieu en les vostres possibilit­ats per obtenir èxits en un afer de gran interès. Heu de jugar fort els pròxims dies.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Procureu aprofitar d’ara fins d’aquí una setmana les possibilit­ats que propicien que gaudiu d’èxit i reconeixem­ent en el camp profession­al.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Encara durant els pròxims dies gaudireu de més forces per afirmar les vostres posicions i propostes, perquè seran respectade­s i acceptades.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain