La Vanguardia (Català)

“El Madrid acumula els millors nois i als altres ens deixa sense”

- C. NOVO Madrid

A Simeone se’l veu amb ganes de donar un cop sobre la taula. Sap que per primera vegada des que va agafar les regnes de l’Atlètic fa gairebé sis anys el públic matalasser comença a discutir-li les decisions i necessita reafirmar la seva autoritat. A més, es nota que està tip de perdre amb el Madrid els partits importants.

La gota que ha fet vessar el vas ha estat aquest estiu el fitxatge del lateral Theo pels blancs: “S’han emportat els millors nois dels altres equips de la competició espanyola i impedeixen als altres aconseguir aquests jugadors mentre ells els van acumulant. Ens enfrontare­m al millor equip del món en aquest moment. Abans va passar amb el Barcelona i ara són ells, que sumen dues Champions consecutiv­es”, va dir el Cholo.

L’entrenador de l’Atlètic també ha de lluitar amb la presumpta desafecció del seu jugador bandera, Griezmann. Simeone capgira l’argument: “Ell està molt bé. És el nostre jugador més desequilib­rant i important de cara a gol. La meva sensació és d’entusiasme perquè estem fent un bon torneig de Lliga sense que hagi arribat el millor moment de Griezmann”.

Les millors notícies per a l’Atlètic són la recuperaci­ó de Koke i Carrasco, dos jugadors absents els últims partits per lesió. Simeone no pot ocultar la seva satisfacci­ó: “A mi l’únic que m’ocupa és tenir divuit paios que sàpiguen el que es jugaran, encomanar a l’equip a fer un partit amb emoció i tensió. I Carrasco i Koke són dos jugadors molt importants per a nosaltres. Koke des de la transició i Carrasco com a variant a dalt. Però avui no ens juguem la temporada”.

L’Atlètic encaixa molts gols de centrades laterals. El Cholo ha preparat aquests dies l’estratègia per tallar l’hemorràgia: “Els gols des de les bandes passen en tots els campionats del món. Aquests gols apareixen, tot i que hem de treballar perquè passin el mínim reiteradam­ent possible”.

EL MOMENT DE L’ESTRELLA “Estem fent un bon torneig de Lliga sense que hagi arribat el millor moment de Griezmann”

 ?? BALLESTERO­S / EFE ?? Diego Pablo Simeone
BALLESTERO­S / EFE Diego Pablo Simeone

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain